Fortjente bedre mot Flint

Mange mente bortelaget Re FK leverte årsbeste, men poengene ble igjen på Løveid.

Den første hjemmeseieren kom mot Larvik Turn sist og Re FK skulle nå bygge videre på det gode spillet de har vist den siste tiden. En av de store favorittene i 4.divisjon var torsdagens motstander. Med det vonde tapet mot Flint på Løveid i fjor, var Re FK klare for sin revansj. 

Hjemmelaget tok som ventet føringen i kampen. De jaktet stadig rom i bakrom, men forsvarsrekka til Re FK var på alerten fra start. Det åpnet seg også opp for kontringer andre veien. Harald Heian, Ole Martin Sørum og Christer Strøm hadde et par brukebare muligheter i første omgang. Angrepene ble stoppet i siste sekund og de skuddene som ble fyrt av gikk utenfor. 

Lagene gikk til pause målløse. Bortelaget hadde svært gledelig klart å holde nullen i sin første omgang for sesongen.

Andre omgang fortsatte som den første avsluttet. Flint hadde tidlig i omgangen en stor sjanse som ble reddet på streken. I andre enden hadde Simen Wifstad en stor sjanse som vi har sett han score på tidligere i sesongen. Heian hadde ballen ved dødlinja og la ut til Wifstad som fikk avsluttet. Avslutningen fikk dessverre rett i en forsvarsspiller.

I det 70.minutt tok Flint ledelsen. Etter et innkast på deres høyreside endte ballen opp hos en Flint-spiller som befant seg like utenfor 16-meteren. Han skrudde ballen i mål via tverrligger, utagbart for en god Sebastian Schjølberg i Re-målet. 

Re FK hadde flere gode muligheter til å utligne. Heian og Sørum kombinerte flere ganger fint, uten at de klarte å teste Flints keeper nevneverdig. Også høyreback Daniel Hov hadde en stor sjanse innefor Flints 16-meter, men han blåste ballen til side for mål. 

Kampen ebbet ut uten flere scoringer. 

- Det er litt tomt akkurat nå. Vi leverer årsbeste og hadde fortjent poeng i dag! Flint skaper også sjanser og scorer vel på noe som ikke er sjanse en gang. På en normal dag foran mål hadde vi scora 2-3 mål og da hadde vi vunnet kampen. Jeg er stolt av gutta og LAGET i dag. I dag hadde hele laget fortjent 3 stjerner, sier trener Henrik Solskjær Arnesen.

Dagens stjerner:
3 stjerner: Audun Kalleberg
2 stjerner: Tobias Bostrøm
1 stjerne: Vetle Weseth

KAMPFAKTA
Flint - Re FK 1-0 (0-0)
1-0 (70)

Re FK: Sebastian Schjølberg - Daniel Hov, Audun Kalleberg, Truls Lian, Tobias Bostrøm - Ronny Mortensen, Vetle Weseth - Christer Strøm - Ole Martin Sørum, Simen Wifstad - Harald Heian

Benyttede innbyttere: Simen Skau, Henrik Stenstrøm, Even Gjersøe

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift