Invitasjon til DanaCup 24. til 29 juli 2017

Som informert om på siste foreldremøte ønsker vi å melde RE FK (2003) til DanaCup til sommeren.

Vi ønsker å bestille deltagelse nå og ber derfor om innbetaling av kr. 1.000,- som en bindende påmelding til kontonummer: 1202.86.16013. Innbetalinger går i første omgang til å dekke ferjen til guttene og det må vi bestille snarest mulig. Dersom noen melder frafall på et senere tidspunkt blir deler av beløpet refundert. Frist: Så raskt som mulig, men innen 25. november. (Vi sender også ut en forespørsel på Vipps for de som benytter det).

Bakgrunnen for at vi allerede nå ber om pengene er at vi ønsker å sikre oss plasser og for å få en indikasjon på hvem som blir med slik at foreldre og øvrig familie kan planlegge dette inn som en del av sommerferien (Ferjer og feriehus blir fort fullt opp).  Vi kommer tilbake til mulig innkvartering for foreldre og øvrig familie, men tar sikte på å bo i nærheten av Løkken.

Totalt har vi et budsjett på kr. 3.300,- pr. deltager. Vi ønsker å ta noen dugnader for å dekke opp så mye som mulig ut over de kr 1.000,- , men det må påberegnes noe ytterligere  innbetaling.

Her er en nyttig og informativ link til Danacup .

Vi har opprettet en egen gruppe på Facebook for dette arrangementet. Ved innbetalingen vil dere bli invitert inn her. Her blir det mer info om hvordan vi organiserer turen. Vi håper at så mange som mulig har lyst til å være med og at det blir en tur for hele familien.

Har dere spørsmål til dette kan dere spørre på SMS gruppen, eller direkte til arrangør gruppa:

Henning Jørnsen              99539144

Terje Heierstad                97118091