Signerte to spillere

Trener Henrik Solskjær Arnesen kunne fornøyd fortelle at både Andreas Lima og Sebastian Hoksrød er klare for spill i Re FK den kommende sesongen.

Etter en lang helg med cupspill i Meny Arena var A-laget samlet for en restitusjonsøkt mandag kveld. Før treningen kunne trener Henrik Solskjær Arnesen fortelle at Vålegutten Andreas Lima (25) vender hjem og tar plass i årets stall. 

- Jeg er glad for å være tilbake i kjente omgivelser, med gamle lagkamerater og et godt miljø, smiler Lima etter signeringen. 

Ny i troppen er også Sebastian Hoksrød (20) som har trent med laget de siste ukene. Den tidligere Flint-spilleren var med i helgens turnering og viste at han vil bli en sterk tilvekst i laget denne sesongen. Trener Solskjær Arnesen klarer ikke legge skjul på sin begestring for å ha sikret seg signaturen til sin gamle elev.

- I Sebastian får vi høyt tempo offensivt, samt en spiller som normalt er kald foran mål. Han er en spiller jeg hadde i Flint og jeg er veldig fornøyd med å få han hit under mine vinger igjen, sier treneren. 

Første mulighet til å se de nye spillerne i aksjon er torsdag 2. februar mot Falk. Årets første treningskamp for A-laget har avspark kl. 19.30 i Horten.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift