Gammel kjenning tilbake i klubben

Anders August Ektvedt blir vinterens tredje signering for A-laget.

Selv om Ektvedt fylte 19 år så sent som i oktober og spilte hele fjorårssesongen i Andebu, har han allerede rukket å spille 20 A-lagskamper for Re. Nå gjenforenes han med tidligere lagkamerater.

- Jeg er i Re fordi jeg føler det er her jeg hører hjemme. Er også fordi jeg liker treneren og hvordan han vil at laget skal spille. En annen grunn er at det er en bra gruppe med høyt nivå og god moral, sier Ektvedt.

Trener Henrik Solskjær Arnesen er fornøyd med å ha Ektvedt, som også har en fortid i Tønsberg FK, tilbake i klubben.

- Det var et lite slag å miste Anders så sent som vi gjorde sist sesong, men nå er han tilbake hos oss. Vi får en teknisk spiller som vi kan bruke på flere plasser offensivt i banen og som vil være en forsterkning for oss når vi får han i form igjen. Er også en fin person med tøffe ønsker og krav til både seg selv og de rundt seg, sier Solskjær.

Flere spillere er for tiden på prøvespill i klubben, og det kan komme flere overgangsnyheter i ukene som kommer.

Vi ønsker Anders velkommen tilbake og ser fram til å ha han med på laget i sesongen som kommer.

PS: Kribler det i magen etter å se Re FK igjen? A-laget spiller to treningskamper denne uka: Torsdag er det bortekamp mot Flint, avspark 20.00, søndag gjester vi Sande. Avspark 14.00. Vel møtt!