Carl er A-lagets ferskeste forsterkning

Carl Erik Almgren har funnet veien fra de dype skoger i Andebu til Re FK.

19-åringen har trent med klubben i flere uker og har nå bestemt seg for å bli Re-spiller. Han blir dermed vinterens femte signering, etter Sebastian Hoksrød, Andreas Lima, Anders August Ektvedt og Marius Thorkildsen.

- Jeg har vært i Andebu i alle år, så jeg følte det var på tide med noen nye utfordringer. En annen grunn for at jeg ville komme er at jeg synes det er en bra gjeng og at det spilles en fotball som jeg liker, sier Carl.

Unggutten har de siste årene først og fremst spilt back, men har også vært sentral midtbane og ving. Det er med andre ord en anvendelig spiller Re har sikret seg.

- Jeg vil si jeg er en spiller som er ballspillende, glad i å holde ballen langs bakken og trygg med ball, sier Carl.

Dessverre setter en kneskade en stopper for Carls deltakelse i NM-kvalifiseringskampen mot Åssiden, men trener Henrik Solskjær Arnesen er ikke i tvil om at han vil bli en fin tilvekst til laget.

- Carl viser at han bidrar, han lytter og vil lære hver trening. Han sliter litt med kneet per nå, men viste seg positivt frem for oss før det og vil være med oss videre. Dette blir et bidrag i laget mest ved defensiv jobb, men Carl har også kvaliteter offensivt og ved overganger. En spennende spiller og god person, sier Solskjær.