Vegard er Res siste signering før sesongstart

Vegard Hvål gjør A-lagsstallen komplett.

17-åringen kommer fra Hof/Svarstad/Hvittingfoss, hvor han har spilt hele sin karriere. Han har trent med klubben den siste tiden og har nå satt navnetrekket sitt på kontrakten som gjør at han denne sesongen skal bære den vakre Re-trøyen.

- Jeg følte meg klar for nye utfordringer. Treningene har virket bra og jeg har blitt tatt godt imot, så det var lett å si ja, sier Vegard.

Trener Henrik Solskjær Arnesen er godt fornøyd med å sikre seg nok en offensiv tilvekst til stallen, og han har stor tro på unggutten.

- Han er stor og sterk for alderen og innehar et godt tempo i kroppen både med og uten ball, og blir ett godt offensivt bidrag i 2017 for oss. Nå håper jeg Vegard bruker oss som ett steg videre på veien sin, for jeg tror denne gutten kan nå langt. Jobber han godt hos oss hver trening, vil vi som lag bli bedre og Vegard vil få bedre medspillere rundt seg og oppleve ett spennende år, sier Solskjær.

Med en A-lagstropp som nå totalt teller over 25 mann har klubben økt bredden i troppen vesentlig i vinter, med konkurranse på alle plasser.

- Nå er troppen fullkommen og vi kan sette de siste brikkene før seriestarten, sier Solskjær.

Det er under tre uker til seriestart. 20. april tar Re turen til Larvik for bortekamp mot Larvik Turn.