Pinlig tap i serieåpningen

A-laget reiste hjem fra Larvik uten poeng.

Det ble ingen lystig seriepremiere for Re FK i år heller. Mot Larvik Turn på Lovisenlund fikk laget en verst tenkelig start med baklengsmål på frispark etter bare ett minutt. Men det skulle bare ta noen minutter før Harald Heian bragte balanse i regnskapet da han headet Simen Wifstads innlegg sikkert i mål.

Den første omgangen bar preg av at det var første serierunde. Lite sjanser og begge lag virket litt redde for å kaste for mange fram i angrep. Det skulle endre seg etter sidebytte.

Re fikk en drømmestart på den andre omgangen da Wifstad la et frispark nede ved stolperota og utliknet. Minutter senere var han frampå igjen med venstreslegga, og fra 16 meter klinket han ballen i kassa. Re hadde gått ut i hundre og fikk betalt for det. 3-1-ledelse!

Men etter en times spill ble en bryter plutselig skrudd av et sted. Larvik Turn ble invitert inn i kampen og scoret to ganger på ti minutter og fikset 3-3. I stedet for at Re tok over igjen, beholdt Turn kontrollen, og sju minutter før slutt falt spikeren i kista. Re klarte ikke å få unna en dødball, og en Turn-spiller kunne pirke ballen i mål.

- Et pinlig tap etter mental shutdown på 3-1. Vi prøver på ting vi absolutt ikke kan og får som fortjent. Vi har kun oss selv å takke og vi får bare beklage til våre Re-supportere. Rett og slett altfor dårlig, er trener Henrik Solskjær Arnesens kommentar etter kampen.

Res beste: Simen "Il Capitano" Wifstad.

Larvik Turn - Re 4-3 (1-1)

1-0 (2), 1-1 Harald Heian (5), 1-2 Simen Wifstad (46), 1-3 Wifstad (51), 2-3 (58), 3-3 (67), 4-3 (83)

Re FK: Henning Jensen - Daniel Hov, Audun Kalleberg, Marius Thorkildsen, Henrik Stenstrøm - Simen Skau, Even Gjersøe - Christer Strøm, Sebastian Hoksrød, Simen Wifstad - Harald Heian

Benyttede innbyttere: Carl Erik Almgren, Morten Karlsen, Anders August Ektvedt, Mads Kjennerud, Mats Christophersen