Slo tilbake med seier

Etter tapet i serieåpningen slo Re FK tilbake med seier hjemme mot Husøy torsdag kveld.

(Foto: Reavisa.no)

Etter tapet i serieåpningen var det et revansesugent Re FK som tok i mot Husøy & Foynland i sesongens første hjemmekamp. En motstander vi hadde slått de tre foregående oppgjørende. Husøy slo Runar forrige uke og var ventet å gi tøff kamp som vanlig.  

Re tok ledelsen midtveis i første omgang etter en corner. Ronny Mortensen plukket opp ballen i returrommet og fyrte av et skudd som midtstopper Daniel Hov flikket videre i nettmaskene.

Bare minutter etter avspark var det bortelagets tur til å få hjørnespark. Re fikk klarert og kjørte umiddelbart en kontring. Nevnte Mortensen kom mutters alene med keeper og midtbanespilleren gjorde ingen feil. 2-0 til Re!

Gjestene reduserte en gang før pause etter et hjørnespark som ble stanget i mål. I pausen manet Solskjær Re til å gå for nok en scoring og drepe kampen. 

Harald Heian avlød ordre fra sjefen og nettet to ganger etter hvilen. Først løp spissen seg fri på en dødball og satt ballen sikkert i hjørne. På Heians andre scoring gjorde han alt selv og plasserte nok et skudd sikkert i mål. 

Like før slutt fikk banens bestemann, Sebastian Hoksrød æren av å sette inn lagets femte scoring for kvelden. Sammen med Christer Strøm terroriserte han forsvaret til gjestene gjennom hele kampen. 

- Det var solid lagarbeid og godt grunnlag som ga uttelling i en deilig og 5-1 seier. Det kunne også blitt mer. Jeg er stolt av måten vi taklet tapet forrige uke på. At vi lærte av det og måten vi har jobbet på trening. Dette fortjente LAGET, klubben og våre trofaste supportere. Tusen takk for støtten i dag, smiler trener Henrik Solskjær Arnesen etter kampen.

Res beste: Sebastian Hoksrød

KAMPFAKTA
Re FK - Husøy & Foynland 5-1 (2-1)

1-0 Daniel Hov(21), 2-0 Ronny Mortensen (24), 2-1 (28), 3-1 Harald Heian (59), 4-1 Heian (64), 5-1 Sebastian Hoksrød (87)

Re FK: Henning Jensen - Carl Erik Almgren, Daniel Hov, Audun Kalleberg, Henrik Stenstrøm - Erik Kolstø, Ronny Mortensen - Christer Strøm, Sebastian Hoksrød, Simen Wifstad - Harald Heian

Benyttede innbyttere: Morten Karlsen, Mads Kjennerud, Mats Christophersen, Simen Skau, Vetle Weseth, Even Gjersøe

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift