Tap mot Flint på Løveid

Re FK kom til kort mot et sterkt Flint-lag.

Mot det hardtsatsende topplaget fikk Re en marerittstart med baklengsmål etter bare fem minutter. Da hadde Flint allerede rukket å brenne et par brukbare muligheter. Vertene styrte kampen og scoret ytterligere to før pause, men både Simen Wifstad og Harald Heian fikk gode sjanser i den andre enden av banen, uten at noen av dem klarte å overliste Flint-keeperen.

Re kom ut av startblokkene med mye energi etter pause, og fikk også en redusering da Sebastian Hoksrød stjal ballen fra keeper og slo ballen inn i boksen. Etter litt klabb og babb endte det med at en Flint-spiller styrte ballen i eget nett.

I stedet for at Re skulle skape ny spenning med nok en redusering, satte i stedet Flint inn 4-1 og fjernet enhver tvil med en snau halvtime igjen. De hadde også flere enorme sjanser til å øke ledelsen, men slurvet for mye i avslutningene.

Det ender med et fullt fortjent tap mot topplaget. David yppet seg tidvis mot Goliat, men ble litt for små til slutt.

- Sjansesløseri fra vår side og effektive Flint-spisser i første omgang avgjorde denne kampen. Vi kommer sterkere tilbake i andre og spiller 1-1 der, men da er løpet kjørt. Nå jobber vi videre uten å deppe for mye, for Flint skal være være bedre enn oss med den stallen de innehar. Vi ser frem til ny hjemmekamp mandag om en drøy uke! sier trener Henrik Solskjær Arnesen.

Res beste: Daniel Hov

Flint - Re FK 4-1 (3-0)
1-0 (6), 2-0 (25), 3-0 (34), 3-1 selvmål (50), 4-1 (63)

Re FK: Odin Gjerde - Daniel Hov, Marius Thorkildsen, Audun Kalleberg, Henrik Stenstrøm - Ronny Mortensen, Erik Kolstø - Sebastian Hoksrød, Christer Strøm, Simen Wifstad - Harald Heian

Benyttede innbyttere: Morten Karlsen, Carl Erik Almgren, Mads Kjennerud, Even Gjersøe, Simen Skau, Mats Christophersen.