Hederlig tap mot Kovacs & co

Det ble seks mål i sekken mot knallsterke Sandefjord Fotball 2, men Re FK kunne reise hjem med hodet hevet.

For Re var på. Spillerne fikk den nødvendige inspirasjonen da Huddersfield Town slo Reading på straffer i playoff-finalen til Premier League, og det var tydelig at entusiasmen fra Wembley smittet over på spillerne.

Som ventet hadde SF2 mye ball. Noe annet skulle bare mangle med flere spillere som har spilletid i Eliteserien i år på laget. Men de klarte ikke å skape mange sjanser. Faktisk fikk Sebastian Hoksrød en gigantsjanse til å sende Re i en sjokkledelse, men spissen satte ballen utenfor alene med keeper.

Re holdt stand i over en halvtime, men så tok SF ledelsen. To minutter senere burde nok en SF-forsvarer vært utvist da han meiet ned Hoksrød alene gjennom igjen. Dommeren nøyet seg med det gule kortet, og Morten Karlsen banket frisparket i stolpen.

Like før pause kom baklengs nummer to, men det var ingen grunn til å være misfornøyd med de første 45 for Res del. Et aggressivt og hardtarbeidende Re-lag frustrerte tidvis vertene.

Det ble en dårlig start på andre omgang med to kjappe baklengs, og etter timen spilt kom nummer fem. Like før slutt tegnet også Peter Kovacs seg på scoringslista og fastsatte sluttresultatet til 6-0.

Sandefjord Fotball kunne selvsagt også scoret mer, men en strålende sisteskanse i Henning Jensen hindret flere baklengs. Dagens prestasjon kom da SF kom med fjorten mann alene mot keeper, men Jensen stengte buret ved den anledningen. Re hadde flere gode muligheter og kunne med litt mer marginer scoret både ett og to mål, men det ble ikke noe trøstemål denne gangen.

- Vi gir alt vi har og gir de lenge trøbbel og frustrerer dem. All honnør til gutta i dag som spilte med hjertet på utsiden av drakten. Klarer vi å gjenskape dette samholdet og samhandlingen i de resterende kampene vil det komme litt poeng inn i kassa, sier trener Henrik Solskjær Arnesen.

Dagens Re-gutt: Henning Jensen

Sandefjord Fotball 2 - Re FK 6-0 (2-0)
1-0 (31), 2-0 (42), 3-0 (46), 4-0 (48), 5-0 (62), 6-0 (85)

Re FK: Henning Jensen - Daniel Hov, Marius Thorkildsen, Audun Kalleberg, Mats Christophersen - Vetle Weseth, Morten Karlsen - Christer Strøm, Ronny Mortensen, Simen Wifstad - Sebastian Hoksrød