Tapte mot Tønsberg FK

Re FK slet med Tønsberg FK på Tønsberg Gressbane torsdag kveld.

Etter seieren mot Runar forrige uke kom A-laget til Re FK fort ned på jorden igjen. For torsdagens kamp mot Tønsberg FK på Gressbanen ble ingen god opplevelse. 

Første omgang var jevn og lenge uten de helt store sjansene. Keeper Henning Jensen var tilbake i buret og tydelig inspirert av sitt møte med Peter Schmeichel forrige uke. Med en fantastisk dobbeltredning like før pause gjorde han hjemmlagets angripere mer og mer frustrerte. Likevel kunne Re's egen Schmeichel lite gjøre når en TFK-spiller fikk danse gjennom hele forsvaret og upresset få bredside inn kampens første scoring. 

Pausepraten til trener Solskjær så ut til å funke og gjestene tok grep om kampen. Etter en corner der lufyskyts og de dyktige forsvarererne Kalleberg og Thorkildsen var flyttet opp var gjestene sårbare bakover. Hjemmelaget kjørte en kontring som endte med at TFK-angriper kom alene i gjennom og klinisk banket ballen opp i nettaket bak Jensen. 

Morten Karlsen skapte ny spenning i kampen når han reduserte fra straffemerket med en halvtime igjen å spille. Den helt store spenningen ble det ikke for TFK svarte umiddelbart med nok en scoring. Denne gangen med en mann som løp seg fri på bakre stolpe og headet ballen i mål.

Ti minutter før slutt fikk Karlsen nok en mulighet fra straffemerket. Midtbanegeneralen plasserte ballen i det samme hjørnet og sørget for nok en redusering. Det store presset fra bortelaget i sluttminuttene ble det aldri. TFK forsvarte seg godt og kunne innkassere tre poeng da dommeren blåste for fulltid. 

- Vi står i formasjon til å spille hurtig fotball, men byr opp til fysisk kamp mot et lag som er mye mer fysiske enn oss. Vi bruker for lang tid på valg og får brudd i mot. Det er også for lang avstand til vi er i press igjen. Målene vi slipper inn er tre enkle mål. Vi er ikke dedikerte nok i det vi gjør i dag selvom det er bedring i 2. omgang. Det var et fortjent tap her, desverre, sier trener Henrik Solskjær Arnesen etter kampen.

Dagens Re-gutt: Mats Christophersen

KAMPFAKTA
Tønsberg FK - Re FK 3-2 (1-0)
1-0  (42), 2-0 (50), 2-1 Morten Karlsen, straffe (61), 3-1 (66), 3-2 Karlsen, straffe (82)

Re FK: Henning Jensen - Daniel Hov, Audun Kalleberg, Marius Thorkildsen, Mats Christophersen - Vetle Weseth, Morten Karlsen - Christer Strøm, Ronny Mortensen, Sebastian Hoksrød - Harald Heian

Benyttede innbyttere: Carl Erik Almgren, Mats Frydenberg, Mads Kjennerud, Simen Skau

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift