Uavgjort mot Husøy

Re FK spilte uavgjort for andre gang på rad. På Husøy Arena endte det 2-2 torsdag kveld.

Forrige uke spilte A-laget sin første uavgjorte kamp på 847 dager. Mot Husøy på Husøy Arena kom den andre på to uker. For knokkelkampen mot de grønnkledde endte med poengdeling.

Hjemmelaget tok ledelsen tidlig i første omgang etter et innlegg som snek seg inn på bakre stolpe. Harald Heian utlinket med et skudd bare han kan like før pause. Knallhardt oppe i vinkelen fra like utenfor 16-meteren.

Andre omgang startet med at Heian utnyttet en feil i forsvaret til Husøy, rundet keeper og sendte Re i ledelsen. Minuttet senere skjedde samme misforståelsen bak hos Re og dermed var lagene like langt igjen.

Tøffe dueller, flere gode muligheter til begge lag og mye regn preget resten av omgangen. Flere mål ble det ikke på Husøy Arena og poengene kunne ta med seg hvert sitt poeng i bagasjen.

- I første halvdel av 1.omgang gjør vi ting litt for enkelt for Husøy. Vi spiller på oss mye brudd sentralt i banen og blir jobbende endel mot eget mål. Vi gir også bort det første målet p et av mange innlegg fra hjemmelaget i denne perioden. Etterhvert får vi løftet spillet høyere i banen og spiller ball raskere i gode kombinasjoner og får de til å løpe mer i mellom.  Det høye presset sitter bedre som resulterer i flere små sjanser og en nydelig goal med Heian, sier vikarierende hovedtrener Hans Arne Tveiten.

- Vi starter veldig bra i 2. omgang og  setter Husøy under press. Vi stresser de på egen halvdel som gjør at vi tar ledelsen 2-1 ved Heian igjen. Dessverre er vi litt ukonsentrert og slurvete rett etter scoringen og får 2-2 i mot. Derfra og ut føler jeg vi kjører spillet, uten å skape ikke de helt store sjansene. Det blir litt nesten offensivt og Husøy er farlig på kontra og dødballer. Det ebber ut med uavgjort. Det er en bedre gjennomført kamp enn sist mot Larvik Turn, men vi må fortsette å jobbe med det offensive spillet. Slik at vi setter oss i en posisjon hvor vi oftere kan " drepe" matchen, avslutter Tveiten.

Husøy - Re FK 2-2 (1-1)
Mål: 1-0 (12'), 1-1 Harald Heian (45'), 1-2 Heian (48'), 2-2 Husøy (49')

Re FK: Odin Gjerde - Daniel Hov, Marius Thorkildsen, Truls Lian, Carl Erik Almgren - Morten Andre Karlsen, Erik Kolstø - Vegard Hvål, Ole Martin Sørum, Simen Wifstad - Harald Fredrik Heian

Benyttede innbyttere: Christer Strøm, Ronny Mortensen