Slo sterkt tilbake

Re FK hentet opp FK Tønsbergs tomålsledelse og sikret poengdeling på Tønsberg Gressbane onsdag kveld.

Etter flere jevne kamper og en positiv opplevelse mot topplaget Flint forrige uke var Re FK på jakt etter en seier i 4.divisjon. Onsdagens motstander var FK Tønsberg 2 på Gressbanen i Tønsberg. En motstander som hadde vunnet de ni foregående oppgjørene mellom lagene. 

Vertene kom best i gang og det var bare spørsmål om tid før de skulle få hull på byllen. Keeper Henning Jensen gjorde et par viktige redninger, men måtte hente én ball ut av nettet i første omgang. Der trener Solskjær Arnesen måtte ty til harde gloser og en tordendale i pausen for å vekke sitt mannskap. 

Christer Strøm kom inn på slutten av første omgang var en meget viktig vitamininnsprøtning for gjestene med sin løpskraft og innsats. Re kom ut i en helt annen stil etter pausen, men fikk likevel ett nytt mål i fleisen. 2-0 til FKT.

Midtstopper Truls Lian startet opphentingen for gjestene når han stanget en corner i mål. Luftensbaron virket ustoppelig der han fløy gjennom luften og ropte "Liaaan" så det ljomet i de tusen tomme setene på Gressbanen. 

Etter en ny corner senere i omgangen mottok forsvarskollega Audun Kalleberg ballen nede ved dødlinja. Den rutinerte klippen snurret rundt med en ungfole og slo ballen i en perfekt bue foran mål. Der var Marius Thorkildsen på rett sted og headet inn utligningen. 

Flere mål ble det ikke selv om begge lag fikk gode kontringsmuligheter i sluttminuttene. 

- Jeg vil ikke kalle det å gå fra helvete til himmel, men vi går fra årsverste til nesten årsbeste med en liten pause i mellom. Vi starter uryddig, nølende, feigt og blir rundspilt i hele 1. omgang. Etter en tydelig pauseprat med klar stemme så er det et helt annet lag som kommer utpå og tar tak i 2. omgang. Jeg ser glimtet i øynene, ser hjertet pumper under logoen og en gjeng som vil vinne. Vi kommer fortjent tilbake og får 2-2. Det er utrolig at vi varierer så mye i en kamp. Når det blir som det blir er det et sterkt poeng med en litt bitter ettersmak da jeg vet vi kan bedre. Christer er uten tvil banens beste etter et utrolig godt innhopp tidlig i første omgang, sier trener Henrik Solskjær Arnesen etter kampen.

Res beste: Christer Strøm

Kampfakta

FK Tønsberg 2 - Re FK 2-2 (1-0)

Mål: 1-0 (28), 2-0 (55), 2-1 Truls Lian (60), 2-2 Marius Thorkildsen (77)

Re FK: Henning Jensen - Carl Erik Almgren, Audun Kalleberg, Truls Lian, Daniel Hov - Marius Thorkildsen, Morten Karlsen - Vegard Hvål, Ronny Mortensen, Simen Wifstad - Harald Heian

Benyttede innbyttere: Christer Strøm, Ole Martin Sørum, Erik Kolstø, Sondre Gausvik Grønbech

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift