Det startet kjempebra mot Eik. Så skjedde det noe.

Totalkollaps for A-laget når Eik kom på besøk i Bergsåsen.

1-7 viste lystavla da kampen var slutt, og et pinlig tap var et faktum.

Men det begynte faktisk bra til en forandring, og Re kunne fint ha ledet etter en halv omgang, men Eik-keeperen gjorde noen strålende redninger som hindret baklengs. I stedet fikk Eik straffe da dommeren blåste for en hands på Audun Kalleberg. Veteranen måtte nok hatt amputert begge armene for at det ikke skulle blitt blåst. Armene har han i behold, og straffen satte dem i mål. Like før pause kom en dobling av ledelsen, men Re gikk ut i andre omgang og trodde det var mulig å komme tilbake.

Den troen varte ikke lenge. Tre minutter ut i andre omgang scoret Eik igjen, og da valgte like gjerne Re å kollapse totalt. Først kom nummer fire. Etter det kom nummer fem. Så kom nummer seks. Vegard Hvål pyntet på resultatet da han skar inn fra kant og banket ballen nedi hjørnet, men på overtid ble det nok et baklengs og tok totalen opp i sju.

Her blir det samling i bunn og ny start fra scratch, for dette må vi være ærlig og si at var det flaueste tapet i manns minne. Ekstra surt når såpass mange hadde møtt opp for å følge gutta i svart.

- Jeg beklager til alle som holder med oss som lag og Re som klubb. Dette er pinlig, flaut og ydmykende, men fullt fortjent. Lavmål, med 2-3 lyspunkter i hjertet til Daniel og målet til Vegard, sier Henrik Solskjær Arnesen.

Res beste: Daniel Hov

Re FK - Eik 1-7 (0-2)
Mål: Altfor mange.

Re FK: Odin Gjerde, Daniel Hov, Audun Kalleberg, Truls Lian, Sondre Gausvik Grønbech, Morten Andre Karlsen, Marius Thorkildsen, Christer Strøm, Ronny Mortensen, Simen Wifstad, Harald Heian