Ga serielederen kamp

Re FK holdt lenge med mot serieleder Sandefjord Fotball 2 i 4.divisjon.

Serieleder i 4.divisjon Sandefjord Fotball 2 var mandagens motstander for Re FK i Bergsåsen. En kamp som der gjestene måtte leve med et kraftig favorittstempel før start. 

Trener Henrik Solskjær Arnesen ble tvunget til å gjøre et par endringer fra forrige kamp. Midtstopperne Marius Thorkildsen og Truls Lian måtte begge melde avbud og keeper Henning Jensen var fortsatt ute på jobb-oppdrag. Erstatteren Odin Gjerde var klar for å ta opp hanskene etter en 10 dagers oppladningen som jeger i den norske fjellheimen. 

Gjestene kom ut i høyt tempo og truet hjemmelaget fra alle kanter og posisjoner. Like før kvarteret var spilt kom kampens første scoring, signert Andre Sødlund for gjestene. En corner ble plukket opp i returrommet og skuddet ble styrt videre inn i nettmaskene bak Gjerde. 

Hjemmelaget ble presset dybt i banen, men kom i det minste til et par brukbare skuddforsøk i første omgang. Og rett før hvilen må bortelaget takke en god keeper for at ballen ikke gikk i mål. Re presset på etter et hjørnespark og ballen ble reddet på streken.

Sandefjord doblet ledelsen like før pause, men bare minuttet ut i andre omgang reduserte Morten Karlsen med sitt første touch på ballen. Bergenseren stusset inn en god slått dødball fra Simen Wifstad. 

Midtveis i omgangen satt gjestene inn et nytt gir og scoret to ganger. Dermed ble det lite spenning de siste tjue minuttene av kampen. Begge lag hadde et par gode sjanser til å score, men flere mål ble det ikke på Meny Stadion. 

- Det var absolutt et hederlig tap i dag etter flausen mot Eik sist. Eneste poenget i dag var heving av egen kvalitet og fullføre 90. minutter mot et utrolig sterkt SF-lag. Vi var lenge med i kampen og kunne fort utliknet til 2-2, men SF viser klasse og vinner høyst fortjent. Vi slipper inn litt enkle mål, men taper i dag fordi SF er bedre, sier trener Solsjær Arnesen etter kampen. - Det ser kanskje stygt ut for folk rundt, men en rekke med alle topplagene etter hverandre er vanskelig for oss. Nå håper vi å avslutte sesongen med noen poeng og en seier eller to av de tre siste kampene, avslutter treneren. 

Res beste: Audun Kalleberg

KAMPFAKTA
Re FK - Sandefjord Fotball 2 1-4 (0-2)
Mål: 0-1 (13'), 0-2 (40'), 1-2 Morten Karlsen (47'), 1-3 (59'), 1-4 (64') 

Re FK: Odin Gjerde, Carl Erik Almgren, Daniel Hov, Audun Kalleberg, Sondre Gausvik Grønbech - Erik Kolstø, Ronny Mortensen - Christer Strøm, Ole Martin Sørum, Simen Wifstad - Harald Heian

Benyttede innbyttere: Vegard Hvål, Vetle Weseth, Even Gjersøe, Morten Karlsen,

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift