Venter fortsatt på høstens første seier

Runar ble for sterke mot et redusert Re FK-lag i Sandefjord.

For grunnet mange forfall stilte Re FK med kun fire mann på benken, hvorav én ikke var helt frisk fra en sykdomsperiode og en annen var hasteinnkalt fra Stavern. Og mot Runar skulle det til slutt bli for tøft, selv om det ikke var innsatsen det sto på.

Lagene gikk målløst av banen til pause, etter at begge hadde skapt noen brukbare muligheter. Runar hadde mye ball, men klarte ikke å skape all verden mot et Re-lag som lå rimelig kompakte defensivt.

Like etter sidebytte kom ledermålet på en dødball, hvor en Runar-spiller fikk stange inn 1-0 på bakre stolpe. Og da Runar doblet ledelsen ikke veldig lenge etterpå gikk det mot en tøff kveld på Haukerød.

Men Re ga aldri opp, og selv om det ikke ble for mange store målsjanser, la de i det minste et visst press på Runar, spesielt da hjemmelaget ble redusert til ti mann med 20 minutter igjen å spille. I stedet for en redusering kom det imidlertid en til i fleisen helt på tampen, og dermed endte det med et 0-3-tap for A-laget.

- God laginnsats mot et godt lag. Vi kunne både ledet og utliknet, men denne gangen maktet vi ikke å score. Meget redusert tropp i antall, men ikke på innsats. Nå skal vi reise oss å vinne vår siste hjemmekamp sammen, og jeg er fornøyd med responsen i dag. Planen inn til neste kamp er klar, vi skal overraske og håper familie, venner og fans kommer og støtter oss i sesongens siste hjemmekamp - og min siste på Bergsåsen for denne gangen, sa trener Henrik Arnesen, som tidligere denne uka fortalte spillerne at han gir seg som hovedtrener etter sesongen.

Res beste: Sondre Gausvik Grønbech

Runar - Re FK 3-0 (0-0)
Mål: 1-0 (48), 2-0 (57), 3-0 (89)

Re FK: Henning Jensen; Sondre Gausvik Grønbech, Truls Lian, Audun Kalleberg, Carl Erik Almgren; Morten Karlsen, Daniel Hov; Simen Wifstad, Ole Martin Sørum, Christer Strøm; Ronny Mortensen