Takket av trenerteamet

I sesongens siste hjemmekamp for Re FK ble trenerteamet Henrik Solskjær Arnesen og Kim Skånigsrud takket av etter to flotte år i klubben.

Sesongens siste hjemmekamp ble et tårevått farvel med trener Henrik Solskjær Arnesen og Kim Skånigsrud. Begge har gitt beskjed om at dette blir deres siste sesong i Bergsåsen, i hvert fall for denne gang. 

Trenerteamet hadde et sterkt ønske om tre poeng i sin avskjedskamp på Meny Stadion. Og mot Tønsberg FK var hjemmelaget veldig nære på å gjøre kvelden til en perfekt avslutning for Hortens-duoen. 

Gjestene tok tidlig ledelsen etter at deres venstrekant skar inn i banen og satt ballen elegant i lengste hjørne alene med keeper Henning Jensen. Christer Strøm sørget for balanse i regnskapet når løp fra forsvaret til gjestene og banket ballen kontant i mål. 

Publikum øynet en etterlengtet seier da hjemmelaget tok ledelsen tidlig i andre omgang. Et innlegg fra høyrekanten ble styrt videre i eget mål av en TFK-spiller og ga 2-1 til Re.Jubelen hadde så vidt lagt seg da TFK igjen var farlig frempå. Til slutt fikk de banket ballen i nota og lagene var like langt. 

Kampen åpnet seg veldig opp mot slutten og bølget begge veier. Likevel ble det ikke flere scoringer og høstens fjerde poengdeling var et faktum. Noe som gjør at det ender med en 9. plass i årets 4. divisjon for Solskjærs menn. Det før siste serierunde der gutta møter Nanset borte torsdag 19. oktober.

- Vi spiller en god kamp med mange flotte kombinasjoner og angrep. Det så ut som øyeblikket preget oss i starten, men vi reiste oss etter å ha kommet under. Vi kunne og burde kanskje ha vunnet denne, men en del store sjanser i mot gjør at uavgjort er rettferdig resultat. Jeg er ufattelig stolt og takknemlig, men et mer skikkelig og helhetlig takk får dere alle når sesongen er over, sa en rørt Solskjær etter blomsteroverrekelse og gode ord fra styret etter kamp.

(37 år gamle Henning Jensen har bestemt seg for å legge hanskene på hylla - alt for tidlig. Jensen mister sesongavslutninga mot Nanset pga jobb og spilte dermed sin siste kamp for Re FK. Heldigvis blir Henning fortsatt mye å se i Bergsåsen der han er trener for dattera Martine og sønnen Alexander. Takk for innsatsen Henning)

Res beste: Carl Erik Almgren

KAMPFAKTA
Re FK - Tønsberg FK 2-2 (1-1)
Mål: 0-1 (13'), 1-1 Christer Strøm (25'), 2-1 selvmål (55'), 2-2 (60')

Re FK: Henning Jensen - Daniel Hov, Audun Kalleberg, Truls Lian, Carl Erik Almgren - Morten Karlsen, Vetle Weseth - Christer Strøm, Erik Kolstø Simen Wifstad - Ole Martin Sørum

Benyttede innbyttere: Jonas Fremstad, Andreas Lima, Martin Heierstad, Marius Thorkildsen, Stian Feen Linnerud

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift