Stakk av med de individuelle utmerkelsene

Daniel Hov, Simen Wifstad og Erik Kolstø fikk pokalene etter siste seriekamp.

Etter årets siste seriekamp takket Henrik Solskjær Arnesen av med å dele ut noen utmerkelser for sesongen som har gått. Spillerne har de siste dagene stemt fram Daniel Hov som sesongens beste spiller, men det var en jevn konkurranse med mange kandidater.

Årets toppscorer ble delt. Erik Kolstø ledet før siste seriekamp, men Simen Wifstads scoring sørget for at begge endte opp med seks scoringer.

Scoringen til Wifstad var noe av det lille positive å melde fra en dårlig sesongavslutning for Re FK. Borte mot Nanset tok Re ledelsen etter en snau halvtime etter et deilig langskudd av kapteinen, som endelig fikk slutt på måltørken som har vart hele høstsesongen.

Men gleden ble kortvarig. Nanset utliknet fra straffemerket, og etter en god første omgang gjorde vår sisteskanse Odin Gjerde en skikkelig brøler etter sidebytte. Han plukket opp ballen på siden og klarerte den inn sentralt i banen. Der sto Nanset-spilleren som dro til på direkten, og Gjerde valgte å dytte kula inn i egen kasse.

Litt senere sørget nok en straffescoring for at det endte med et skuffende 1-3-tap i siste serierunde.

- Vil benytte denne til å takke alle i og rundt Re FK for meg. En strålende klubb med fantastiske spillere og trenere som jeg er ekstremt takknemlig ovenfor som turte å satse på meg. Jeg har alltid gitt alt i alle situasjoner og føler laget er mer samlet nå enn da jeg kom. En tung høst gjenspeiler seg i dag, men samholdet er mye sterkere. Tusen takk spesielt til Re som klubb og alle i og rundt A-laget som har stått i dette med meg i to år nå, sier Henrik Solskjær Arnesen.

Etter en laber høst, hvor vi faktisk står uten seier, stikker vi like gjerne på et cruise til Kiel i helgen. Takk til dere som har fulgt oss denne sesongen!

Re FKs beste: Odin Gjerde

Nanset - Re FK 3-1 (1-1)
Mål: 0-1 Simen Wifstad (28), 1-1 (straffe 36), 2-1 (selvmål 62), 3-1 (straffe 72)

Re FK: Odin Gjerde; Carl Erik Almgren, Marius Thorkildsen, Truls Lian; Christer Strøm, Morten Andre Karlsen, Even Gjersøe, Daniel Hov, Simen Wifstad; Ole Martin Sørum, Erik Kolstø