Hjemvendt superstjerne klar for å ta på seg Re-drakta i 2018-sesongen

Ole-Gabriel Holtung kommer tilbake til bygda etter to år i eksil i en storby.

For Re-folk er nok Pål Alexander Kirkevold vår Lionel Messi, men Fon-gutten Ola-Gabriel Holtung er slettes ikke langt unna. Vi pleier ikke å ta av i Re, men det er liten tvil om at denne signeringen kommer til å bli snakket om i hele fotball-Europa.

- Mange sammenlikner meg med Neymar, og jeg skjønner tankegangen, men jeg vil nok si at jeg er mer en Paul Pogba, forteller Res ferskeste signering ydmykt.

- Dette er en guttedrøm som går i oppfyllelse. Livet har ikke vært det samme i hovedstaden. Jeg følte meg som et utskudd, en bonde i byen, men nå har jeg flyttet hjem for å finne meg selv.

VELDIG GOD PÅ TRIKS

Ole-Gabriel, eller "Gæbby" som gutta kaller han, er en rutinert ringrev og står med 36 kamper og elleve scoringer for klubben, men de siste to årene har arbeidsjernet bodd i Oslo på grunn av jobb.

- Hva er dine beste styrker på banen, Ole-Gabriel?

- Jeg er ganske god på triks og liker å sentre.

- Siden du er Fons beste spiller gjennom tidene (like foran han med Massey Ferguson), hvordan tror du at du kommer til å takle presset?

- Oi, det har jeg aldri tenkt på før, men når du sier det så. Jeg har full tro på mine egne ferdigheter.

TROR HAN BLIR EN KJEMPESUKSESS

Spillerne i klubben feiret med toddy etter trening da signeringen ble kjent. Stopperkjempen Marius Thorkildsen mener klubben viser ambisjoner med kjøpet.

- Dette er den beste signeringen klubben har gjort siden jeg ble klar i fjor vinter. Dette kan jeg si, siden vi har spilt sammen i Ørn på et ganske høyt nivå, sier Thorkildsen.

Signeringen hylles også på styrenivå i klubben.

- Re FK er alltid på jakt etter lokale spillere. Holtung er en type som passer vår profil og jeg gleder meg til å se han i aksjon, sier nyvalgt leder i klubben, Simen Wifstad.

FEM KJAPPE MED OLE-GABRIEL:

Favoritt TV-serie: Family Guy, så South Park, men jeg liker også Entourage.

Favorittbok: Bad Love, Gummi-Tarzan og Darkness Take My Hand.

Favorittfilmer: Austin Powers: The Spy Who Shagged Me Movie, Garden State og Mystic River.

Favoritt reisemål: Trolltunga, oktoberfest i Australia og Szimpla Kert, en bra pub i Budapest.

Planer i 2018: Jeg tenkte å dra på Kanye West og Travis Scott i Parken i København i desember.