Ett poeng etter sjansesløseri

Re FK vasset i sjanser, men måtte nøye seg med ett poeng etter Mathias Bettums utlikning.

Mange, inkludert hovedpersonen selv, var enige at det var på tide at Bettum til slutt fikk hull på byllen. Han utnyttet en retur fra gjestenes keeper og satte inn 3-3, som også ble sluttresultatet.

- Hadde jeg ikke fått mål i dag hadde jeg stått igjen til i morgen og terpet skudd. I dag var jeg utrolig god til å time løp, litt som han Cristiano Ronaldo på Real Madrid, men avslutningene er dårligere enn Odin Gjerde sine, sier Bettum.

Re gikk ut i hundre og fikk straffespark allerede etter fem minutter. Simen Wifstad satte kula sikkert i mål og sendte vertene i føringen. Men Larvik Turn utnyttet passivt forsvarsspill og utliknet ikke lenge etter.

Det sto ikke på sjansene til hjemmelaget, og det var spesielt Bettum som var i sentrum. I løpet av de første 45 minuttene ble han spilt glitrende gjennom fire ganger, men avslutningene var av det heller magre slaget. Flere andre Re-spillere hadde også store muligheter, men man måtte helt på tampen av omgangen for å få uttelling.

Ole Gabriel Holtung plukket opp returen på en corner, driblet fire mann og spilte inn til Audun Kalleberg, som sleivet ballen inn fra 35 centimeters hold.

- Jeg gjorde ALT selv. Denne sesongen kommer jeg til å score tosifret. Nå blir det rock'n'roll framover, bedyrer den levende Re-genden.

Re skulle drepe kampen etter hvilen, men fikk i stedet to tidlige i sekken etter personlige feil, og dermed måtte Morten Hønnelands mannskap jage scoring. Til slutt fikk de svarte endelig uttelling, og det var Bettum som sikret ett poeng med sitt første mål i Re-drakta.

- Målet er å nå like mange kamper som Audun i svart, sier Bettum.

KAMPFAKTA

Re FK - Larvik Turn 3-3 (2-1)

Mål: 1-0 Simen Wifstad (straffe 5), 1-1 (14), 2-1 Audun Kalleberg (44), 2-2 (48), 2-3 (52), 3-3 Mathias Bettum (69)

Re FK: Sindre Holt - Audun Kalleberg, Sondre Grønbech, Bernt Balder Frydenberg - Christer Strøm, Simen Wifstad, Morten Andre Karlsen, Ole Gabriel Holtung, Daniel Hov - Mathias Bettum, Harald Heian.

Benyttede innbyttere: Truls Lian, Vetle Weseth, Carl Erik Almgren

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift