Tok sesonges første seier

Nanset ble slått 4-0 da Re FK tok sesongens første seier i 4. divisjon.

Etter poengdelingen i serieåpningen mot Larvik Turn forrige uke var det torsdag kveld klart for sesongens første bortekamp. Nanset var kveldens motstander på Fagerli kunstgress hvor det det ble 1-3 tap i den siste serierunden i fjor.

Hele 236 dager hadde gått siden sist Re FK vant en seriekamp i 4. divisjon. Det var dermed på høy tid å innkassere en seier.

Fons store spisstalent Mathias Bettum scoret i serieåpninga og har satt seg som mål å bli toppscorer i 4.divisjon denne sesongen. Mot Nanset brukte han kun to minutter på å sende Re i ledelsen etter godt forarbeid av Christer Strøm på høyrekanten.

Midtveis i omgangen svingte Simen Wifstad inn en av mange gode cornere i løpet av kampen. På første stolpe klarte ikke Nanset-forsvaret å klarere og dermed var ledelsen doblet.

Med tomålsledelse til pause begynte bortesupporterne å øyne en kjærkommen seier. Om noen var nervøse roet Bettum alle nerver ved å øke til 3-0 i andre omgangs første angrep.

Ole Gabriel Holtung økte til 4-0 med et langskudd. Noe som også ble sluttresultatet.

- I dag var vi veldig flinke og lojale i forhold til kampplanen. Spesielt i første omgang ligger vi godt og får mange gode brudd. I etablert angrep er vi også farlige og truer både side- og bakrom, sa sesongens nye trener Morten Hønneland etter kampen.

- Vi slipper kun til en corner i mot og jeg føler Sondre styrer skuta veldig godt i dag. Vi har også Ole Gabriel, Bettum, Christer og flere som skaper mye fremover. Vi skapte mange sjanser i dag og det er veldig moro med seier, avslutter Hønneland.

Nå er det bare å glede seg til neste kamp torsdag 26. april mot Runar i Bergsåsen.

Nanset- Re FK 0-4 (0-2)

Mål: 0-1 Mathias Bettum(2), 0-2 Simen Wifstad (25), 0-3 Bettum (46), 0-4 Ole Gabriel Holtung (75)

Re FK: Odin Gjerde - Audun Kalleberg, Sondre Grønbech, Truls Lian - Christer Strøm, Simen Wifstad, Morten Andre Karlsen, Ole Gabriel Holtung, Daniel Hov - Mathias Bettum, Harald Heian.

Benyttede innbyttere: Vetle Weseth, Carl Erik Almgren, Carl Christian Suttle