Først et skikkelig bittert tap - så et skikkelig flaut et

To tap på en uke for A-laget. Men to tap av totalt ulik sort.

Mot Runar sist torsdag kom kanskje tidenes bitreste tap for Re FK. Etter å ha snudd 0-1-underlege til ledelse, svarte Runar raskt. Re skapte nok av sjanser til å avgjøre, men i stedet var det et hodestøt fra gjestene som avgjorde kampen - med siste touch på ballen. Spillemessig var det mye å glede seg over, men det bitre tapet var tøft å svelge.

Verre var torsdagens kamp mot Teie. Re-gutta var ikke på i det hele tatt, øyboerne lekte seg med bøndene og scoret sju. Nå er det samling i bånn, som det heter.

Re FK - Runar 2-3 (0-1)
Mål: 0-1 (20), 1-1 Mathias Bettum (48), 2-1 Daniel Hov (51), 2-2 (56), 2-3 (90)

Re FK: Sindre Holt; Audun Kalleberg, Sondre Grønbech, Truls Lian; Christer Strøm, Ole Martin Sørum, Ole Gabriel Holtung, Simen Wifstad, Daniel Hov; Mathias Bettum, Harald Heian

Benyttet innbytter: Carl Christian Suttle