Stortap mot stjernespekket Ørn-lag

Nå er vi lei av å tape.

Vi trodde vi endelig skulle møte et lag vi var fullt på høyde med, men så valgte Ørn 2 plutselig å stille med et ekstra sterkt lag, og på en stor bane i Lystlunden ble Re FK rett og slett rundspilt.

Vi holdt stand i en halv omgang - men etter vannpausen ble det stygt. En forseggjort kampplan hjalp lite når Ørn fikk det til å flyte, og de rakk å score fire ganger før pause. Etter hva ReFK.no erfarer hadde ingen Re-spillere spist indisk før kampstart, men vi ble likefullt løpt i senk av et Ørn-lag som var flinke til å bruke hele banen.

I andre omgang handlet det om å begrense tapet og håpe på en scoring i andre enden. Re hadde muligheter, og Christer Strøm sto for den største, uten å få uttelling. Det ble tre til i fleisen i andre enden.

Denne kampen stryker vi ut med blanco, og så kommer vi sterkere tilbake. For i de neste kampene møter vi lag vi selv mener vi skal være jevngode med og vel så det.

Ørn 2 - Re FK 7-0 (4-0)
Mål: Mange.

Re FK: Odin Gjerde; Audun Kalleberg, Sondre Grønbech, Truls Lian; Christer Strøm, Ole Gabriel Holtung, Morten Karlsen, Vetle Weseth, Daniel Hov; Harald Heian, Mathias Bettum.

Benyttede innbyttere: Marius Thorkildsen, Simen Holtung, Bernt Balder Frydenberg.