Re FK tok tre nye poeng etter å ha holdt nullen i Larvik

Endelig tilbake på vinnersporet, og mot Fram-rekruttene ble det nok en triumf.

Etter den etterlengtede seieren mot TFK sist uke, var målet å gjenta bedriften på en tung og humpete grassmatte i Framparken.

Da passet det fint med en drømmestart da Simen Holtung, for anledningen i en dyp midtbanerolle, tok fram Pirlo-ferdighetene ingen trodde han hadde. Med utsiden av foten fant han vakkert Christer Strøm i bakrom, som lobbet elegant over keeper.

Ledelsen sto seg til pause, og Re hadde god kontroll mot et Fram-lag som ikke skapte nevneverdig med sjanser. I andre omgangs første kvarter skulle kampen i praksis bli avgjort.

Først styrte Marius Thorkildsen inn en corner via en motspiller - stopperens andre på like mange kamper. Like etter kunne Strøm sette inn sitt andre da han gjorde alt selv, skar inn fra kant og satte ballen i hjørnet, før Harald Fredrik Heian med samme skopar som sist pyntet på resultatet og la på til 4-0.

Den siste halvtimen ble en transportetappe og seieren både kunne og burde blitt av det større slaget. Men Re holder nullen for en sjelden gangs skyld, og det var mye positivt å ta med seg, i en kamp hvor det var langt mer action på banen enn utenfor.

Og som seg hør og bør etter seier i sørfylket, feiret målscorer Heian og de andre guttene med en velfortjent hamburger på veien hjem.

Fram 2 - Re FK 0-4 (0-1)

Mål: 0-1 Christer Strøm (16), 0-2 Marius Thorkildsen (56), 0-3 Strøm (58), 0-4 Harald Heian (61)

Re FK: Henning Jensen, Audun Kalleberg, Marius Thorkildsen, Truls Lian, Bernt Balder Frydenberg, Ole Gabriel Holtung, Simen Holtung, Jonas Fremstad, Daniel Hov, Harald Heian, Christer Strøm

Benyttede innbyttere: Odin Gjerde, Morten Karlsen, Mathias Bettum, Vetle Weseth, Patrick Hagen.