Tap mot serieleder Eik-Tønsberg

Ett mål imot hver omgang gjorde at det endte med tomålstap borte mot serieleder Eik-Tønsberg.

(Arkivfoto: Reavisa.no)

Første omgang på Eikbanen var av den jevnspilte sorten. Gjestene fra Re forsvarte seg godt og begge lag skapte særs få målsjanser.

Eik fikk dog kampens første scoring midtveis i omgangen. Etter å ha flyttet flere folk opp i angrep, fikk Re en overgang imot der Eik tråklet seg i gjennom forsvaret og til slutt fikk deres angriper bredside ballen i mål bak Henning Jensen.

Andre omgang var ikke mange minuttene gammel da hjemmelaget fikk et unødvendig frispark på vår venstreside. Frisparket ble slått inn på bakre stolpe hvor markeringen glapp og en Eik-spiller headet inn, og doblet deres ledelse.

Utover i kampen åpnet det seg mer opp med stadig mer trøtte og slitne ben. Likevel slet Re med å skape noe trykk på Eik som kontrollerte inn seieren.

Dermed stoppet seiersrekken til Re FK på to kamper. Neste kamp er mot FK Tønsberg 2 allerede førstkommende mandag kl. 20.00 på Tønsberg Gressbane.

Eik-Tønsberg - Re FK 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 (23'), 2-0 (48')

Re FK: Henning Jensen, Audun Kalleberg, Marius Thorkildsen, Truls Lian, Bernt Balder Frydenberg, Ole Gabriel Holtung, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum, Daniel Hov, Harald Heian, Christer Strøm

Benyttede innbyttere: Sondre Gausvik Grønbech, Simen Holtung