Re kom tilbake og tok et sterkt bortepoeng i Tønsberg

Havnet under to ganger mot FK Tønsbergs rekruttlag, men A-laget fikk med seg poeng hjem til slutt takket være Daniel Hovs magiske scoring.

Det ble tap mot topplaget Eik sist, men det har begynt å svinge av A-laget etter en sesongstart under pari. Det viste gutta igjen i bortekampen mot et FKT 2-lag som har vist seg som et av topplagene i avdelingen.

Som vanlig lot Re vertene styre spillet, men de slet med å trenge seg gjennom et defensivt kompakt Re-lag. Etter en drøy halvtime kom de endelig til en skikkelig mulighet, og på et innlegg stusset FKTs spiss i mål.

I pausen ble gutta enige om å fortsette der de slapp, og det ga umiddelbar uttelling. For når FKT sender folk i angrep, åpner det seg kontringsrom for våre beste menn. Tilskuerne hadde knapt rukket å sette seg igjen da Ole Martin Sørum fant Mathias Bettum i bakrom med en genial pasning, og unggutten gjorde ingen feil alene med keeper. 1-1!

FKT-rekruttene skulle ta ledelsen igjen med en strålende heading fra spiss vinkel som snek seg inn på bakre stolpe, men Re-gutta la seg ikke ned og ga opp. Det får man ofte betalt for, og denne gangen var intet unntak. Sørum var igjen arkitekt da han fant Daniel Hov ute på venstre, men denne var langt fra ferdigscoret. Vår vingback skar elegant innover i banen, og etter en utsøkt avslutning lå ballen i lengste hjørne. Eden Hazard kunne ikke gjort det bedre.

Nå står Re med sju poeng på de fire siste kampene og ligger på en åttendeplass på tabellen. Neste torsdag kommer Falk/Borre til Bergsåsen ledet av vår gamletrener Henrik Solskjær Arnesen. Da går vi for tre nye poeng!

FK Tønsberg - Re FK 2-2 (1-0)

Mål: 1-0 (35), 1-1 Mathias Bettum (47), 2-1 (61), 2-2 Daniel Hov (78)

Re FK: Henning Jensen; Audun Kalleberg, Simen Holtung, Truls Lian; Bernt Balder Frydenberg, Jonas Fremstad, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum, Daniel Hov; Harald Heian, Christer Strøm

Benyttede innbyttere: Mathias Bettum, Vetle Weseth, Simen Wifstad, Sondre Grønbech.