A-laget tar ferie på øvre halvdel etter sterk borteseier

Det svinger av Re-gutta om dagen, og på Husøy kom nok en trepoenger.

Mathias Bettum fikk endelig sjansen fra start igjen, og snakk om å ta vare på den. Hans to scoringer var nok til at A-laget tok nok en seier, ettersom de for andre tellende gang denne sesongen holdt nullen i de bakre rekker.

Det var en het ettermiddag på Husøy Arena, og vinden gjorde at det ble to veldig ulike innganger til hver omgang. Re startet med kraftig medvind, og keeper Henning Jensen holdt på å lage et sensasjonelt mål da utspillet hans spratt over Husøy-keeperen, men sisteskansen fikk akkurat fingertuppene på ballen og avverget til corner. Dermed ble ikke det som ville vært årets mål i divisjonen noe av.

Vinden gjorde at ballene ble ofte litt for lange for bakromsspiss Bettum. Det så den også ut til å være etter 35 minutter, men i løpsduell mot Husøys høyreiste midtstopper nektet unggutten å gi seg, og fikk betalt da han kranglet ballen inn bak vertenes keeper.

Naturlig nok var det voldsom motvind i andre omgang, men Re fortsatte å skape gode muligheter. Etter timen spilt var Bettum frampå igjen. Han hadde en mann i rygg inne i boksen, men Bettum lukket øynene, forsøkte seg med et skudd og krysset fingrene. Avslutningen snek seg inn i hjørnet, og den farlige ledelsen 2-0 var et faktum.

Husøy presset på for redusering på tampen og kom til en del gode muligheter, men kom ikke nærmere enn Audun Regendes redning på strek. Etter å ha ligget sist på tabellen etter fem kamper har Re-gutta løftet seg kraftig, og tar ferie med 14 poeng på elleve kamper - 13 av dem på de siste seks.

Dermed er Re tre poeng nærmere Flint på tabellen, som tapte 0-2 i toppkampen mot Eik samme kveld.

Re-gutt hei, Re-gutt hei, Re-gutt hei hei hei!

Og så fikk artikkelforfatteren også beskjed om å nevne at Ole Martin Sørum hadde en assist også i dag, og at han har hatt kjempemange assister de siste kampene. Det er hemmelig hvem som sa ifra.

Husøy - Re FK 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 Mathias Bettum (35), 0-2 Bettum (60)

Re FK: Henning Jensen; Audun Kalleberg, Sondre Grønbech, Truls Lian; Ole Gabriel Holtung, Ole Martin Sørum, Morten Karlsen, Simen Wifstad, Daniel Hov; Mathias Bettum, Harald Heian

Innbyttere: Jim Robin Henriksen, Jonas Fremstad.