G14 klare for A-sluttspill på Dana Cup

Re FK G-14 er klare for A-sluttspillet i årets Dana Cup.

Re FK G-14 er klare for A-sluttspillet i årets Dana Cup. I sommervarmen i går ble det 2-1 seier over Nord SK og 0-1 tap mot Deren FC fra Mongolia. Kampen mot Deren ble sendt live på YouTube og kan sees i opptak her. I dag, onsdag ble det 1-0 seier over Arna Bjørnar på straffe. Det var mye positiv energi i kampen, og stor stemning og heiarop fra supportere hos begge lag.

Det er veldig god stemning i laget både på kamper og utenfor banen. Guttene har testet de danske badestrendene, spist salat i sandstorm, spilt bordtennis mot trenerne, vært i svømmehallen og nå har de planer om å slå seg løs på disco i kveld. DanaCup er supert!