Tapte nok en gang knepent mot Runar

Etter en lang sommerpause var det endelig klart for seriespill igjen for Re FK.

Med noen skader og sykdom fikk trener Hønneland noe ekstra hodebry inn mot kampen mot Runar på Haukerød. Likevel var selvtilliten og troen på seier stor i garderoben før kampen.

Runar tok en tidlig ledelse på en corner. En høyreist motspiller kom seg fri i feltet og headet ballen i mål bak Henning Jensen.

Resten av omgangen var jevn og vi måtte over i andre før neste scoring kom. Den også til de hvite fra Sandefjord. Vertene fikk frispark fem meter inn på vår banehalvdel. Frisparket ble tatt tidlig og slått i bakrom, der deres spiss headet ballen i bue over keeper og i mål.

Re svarte på direkten ved Christer Strøm som reduserte til 2-1. Han snappet opp et dårlig utspark fra keeper og kunne enkelt sende ballen i det åpne målet var 25 meter.

Ole Gabriel Holtung ble flyttet frem i banen mot slutten og fikk sjansen alene med keeper like før slutt. Keeper satset alt på en side og reddet skuddet til Holtung.

I andre enden av banen reddet keeper Jensen et straffespark og holdt Re inne i kampen. Likevel ble det ingen utligning. Som i vår endte det med knepentettmålstap mot Runar.

Kampfakta

Runar - Re FK 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 (5'), 2-0 (53'), 2-1 Christer Strøm (55')

Laget: Henning Jensen – Audun Kalleberg, Simen Holtung, Bernt Balder Frydenberg – Ole Gabriel Holtung, Simen Wiftsad, Morten Andre Karlsen, Ole Martin Sørum, Daniel Hov – Christer Strøm, Mathias Bettum