Årets deiligste trepoenger!

Det betyr litt ekstra å slå Teie. Og nå fikk Re-gutta skikkelig revansje for det forsmedelige nederlaget i vår.

Sjelden har Re-sangen fungert så godt som allsang som i Bergsåsen torsdag kveld. I vår ble Re grust 7-0 i Teie, men nå var revansjens time endelig kommet. I en amper kamp var det vertene som kunne slippe jubelen løs etter 2-0-seieren mot et Teie-lag som kun sto med ett tap på de første 13 kampene.

Det var Teie som styrte kampen fra start, uten å skape de aller største sjansene. Ut over i første omgang tok Re gradvis over, men skapte ikke mer enn et par brukbare muligheter. Målløst til pause, og gutta var enige i å fortsette der de slapp etter hvilen.

Tidlig i andre omgang fikk Re frispark fra rundt 25 meters hold. Ole Gabriel Holtung forsøkte seg muligens på et innlegg, og ballen sneiet pannebrasken til Sondre Grønbech før en Teie-spiller var uheldig og satte ballen i eget mål. 1-0!

Det ble stadig mer ampert ut over i oppgjøret, og det som i utgangspunktet er et vennskapelig rivaleri gjelder utvilsomt ikke akurat de 90 minuttene kampen foregår. Tøffe taklinger, gule kort og intense dueller var en gjennomgangsmelodi. Etter scoringen lå Re kompakte. Teie fikk trille ball, men skapte ikke all verden heller i andre omgang. På kontringer var Re som vanlig farlige, og midtveis i andre omgang kom nummer to. Fine kombinasjoner fra Vetle Weseth og Ole Martin Sørum på venstrekanten før sistnevnte fant Christer Strøm med et lavt innlegg. Sønnen til den tidligere styrelederen styrte ballen elegant i vinkelen, og 2-0!

Teie satte opp stopperfyrtårnet sitt de siste ti minuttene, men det ville seg ikke. Et rødt kort fikk de også etter en duell med Henning Jensen, som førte til at Re-keeperen måtte ut med skade. Re holdt stand og tok en fullt fortjent, og utrolig velsmakende trepoenger!

Re. Det er vi som speller fotball og får´e te.

Re FK - Teie 2-0 (0-0)
Mål: 1-0 Selvmål (53), 2-0 Christer Strøm (69)

Re FK: Henning Jensen, Audun Kalleberg, Sondre Grønbech, Truls Lian, Ole Gabriel Holtung, Simen Wifstad, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum, Daniel Hov, Mathias Bettum, Christer Strøm.

Benyttede innbyttere: Vetle Weseth, Odin Gjerde, Bernt Balder Frydenberg.