Klarte ikke stoppe Flint

Re FK måtte se seg slått av opprykksfavorittene Flint på deres hjemmebane lørdag.

Lørdagens motstander for Re FK i 4. divisjon var opprykssjagende Flint på Løveid. De hvite og sorte fra Tønsberg hadde før kampen kun avgitt 5 poeng så langt denne sesongen og har satt kursen mot opprykk. 

Til kampen måtte trener Morten Hønneland klare seg uten flere av sine sentrale brikker på laget. Sondre Grønbech, Ole Gabriel Holtung, Simen Wifstad, Bernt Balder Frydenberg og Daniel Hov var alle utilgjengelige. Inn i troppen var det svært gledelig at kaptein Marius Thorkildsen var tilbake fra skade og at den nysignerte Jesper Rindedal fra Andebu var klar. Også Jonas Fremstad stilte sporty opp og meldte seg til tjeneste. 

Hjemmelaget tok ledelsen tidlig i kampen på et frispark fra 20 meter. Ballen snek seg lavt gjennom feltet og overlistet keeper Henning Jensen. 

Både Harald Fredrik Heian og Ole Martin Sørum fikk gylne sjanser til å utligne i første omgang. En uvant dårlig touch fra Heian og et skudd over mål fra Sørum gjorde at Flint slapp med skrekken. 

Mathias Bettum dro på seg en strekk, og Vetle Weseth var uheldig og fikk en ball i ansiktet. Hof-gutten måtte ut med brukket nese og ble kjørt videre til legevakten. Dermed måtte trener Hønneland gjøre to bytter midtveis i omgangen. Inn kom debutant Jesper Rindedal og Jonas Fremstad. 

Flere mål kom ikke før vi var over i andre omgang. Denne gangen var det også hjemmelaget som fikk ballen i mål. Keeper Jensen reddet først et skudd mesterlig, men på returen var en Flint-spiller først og pirket ballen i mål. 

Stillingen sto seg lenge og Re-gutta tok stadig større risiko bakover i jakten på en redusering. Det utnyttet hjemmelaget som gikk opp til 3-0 med ti minutter igjen på klokka. 

Helt på tampen pyntet Harald Heian på resultatet da han sikkert scoret på et straffespark. 

Nok en gang solid laginnsats og mye bra spill, selv om det ikke holdt til poeng i dag. Nå venter Ørn Horten 2 som motstander førstkommende torsdag i Bergsåsen. Håper vi ser deg der. 

KAMPFAKTA
Flint - Re FK 3-1 (1-0)
Mål: 1-0 (10), 2-0 (55'), 3-0 (80'), 3-1 Heian (87')

Re FK: Henning Jensen, Audun Kalleberg, Marius Thorkildsen, Truls Lian, Carl Erik Almgren, Vetle Weseth, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum, Mathias Bettum, Christer Strøm, Harald Heian

Benyttede innbyttere: Jesper Rindedal, Jonas Fremstad, Andreas Lima, Simen Holtung

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift