Den gode formen fortsetter - ny storseier for A-laget

Re FK slo Tønsberg FK hele 5-1 og tok tre nye poeng i 4. divisjon.

Etter en rufsete start på sesongen har Re FK levert en lang rekke gode kamper og klatret oppover på tabellen. Rekken fortsatte på Tønsberg Gressbane torsdag kveld der Tønsberg FK ble slått hele 5-1. 

I mål tok Odin Gjerde plass mellom stengene. Jesper Rindedal fikk sin første kamp fra start og Bernt Balder Frydenberg var også tilbake i startoppstillingen etter et lengre skadeavbrekk. 

De tre nevnte leverte fra første spark på ballen, og sammen med et offensivt bortelag sørget de for sesongens sjette seier. 

Christer Strøm la opp til Ole Martin Sørum som sendte Re i ledelsen. Det var tydelig at målscorerens siste dagers jakttur i Kongsbergs skoger hadde gitt overskudd. Videre i omgangen sørget Jesper for 2-0 via en motstander, og før pause økte Christer til 3-0. 

Over i andre omgang serverte Harald Heian sin spissmakker Christer som enkelt satt inn sitt andre for dagen. 

TFK reduserte og presset lenge på for ytterligere scoringer. Da var det deilig for alle som heiet på Re at Sørum satt spikeren i kista med sin andre scoring. 

Verdt å nevne er det også at William Næs (16) kom inn til sin debut for A-laget. Fremtiden er lys og spennende for Re FK. Følg med videre!

Kampfakta

Tønsberg FK - Re FK 1-5 (0-3)

Mål: 0-1 Sørum, 0-2 selvmål, 0-3 Strøm, 0-4 Strøm, 1-4, 1-5 Sørum

Re FK: Odin Gjerde - Audun Kalleberg, Marius Thorkildsen, Sondre Grønbech - Bernt Frydenberg, Jesper Rindedal, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum, Daniel Hov - Christer Strøm, Harald Heian

Benyttede innbyttere: Jonas Fremstad, Andreas Lima, Simen Holtung, William Næs.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift