Poengdeling i Larvik

A-laget tok ledelsen borte mot Larvik Turn, men holdt likevel på å rote bort alle poengene. Før toppscorer Christer Strøm dukket opp og sikret poengdeling like før slutt.

Sesongen går mot slutten og det var lukten av tigerbalsam i garderoben et tydelig tegn på. A-laget hadde reist til Lovisenlund for å møte Larvik Turn, der det har endt med knepne ettmålstap de to siste sesongene. 

Første omgang var målløs og regntung. Harald Heian var tilbake i startoppstillingen etter en lyskeskade og noterte seg for en scoring tidlig i andre omgang. Ballen falt ned i beina på spissen på 20 meter og keeper kom rusende ut. Da var det enkelt for Heian som lobbet ballen over keeper og i mål. En drømmestart på andre omgang for gjestene.

Så snudde kampen plutselig. Turn scoret to raske mål og var i føringen med et kvarter igjen å spille. 

Re's toppscorer Christer Strøm orndet heldigvis balanse med nok en scoring denne sesongen. Spissen snek seg frem i returrommet på en dødball og fikk servert ballen av Ole Gabriel Holtung. Skuddet snek seg gjennom feltet og lurte seg inn bak en overrasket keeper. 

Helt på tampen var Jesper Rindedal svært nær å bli matchvinner med en heading som strøk feil side av stolpen. Flere mål ble det ikke og dermed endte det med poengdeling i Larvik. 

KAMPFAKTA
Larvik Turn - Re FK 2-2 (0-0)
Mål: 0-1 Heian (47), 1-1 (70), 2-1 (73), 2-2 Strøm (81)

Re FK: Odin Gjerde - Audun Kalleberg, Simen Holtung, Sondre Grønbech - Bernt Balder Frydenberg, Ole-Gabriel Holtung, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum, Daniel Hov - Harald heian, Christer Strøm

Benyttede innbyttere: Simen Wifstad, Jesper Rindedal, Vetle Weseth

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift