G13: Sandefjord BK - Re FK1 1-13 (0-7)

Endelig i gang og for en kamp det ble!

Endelig i gang og for en kamp det ble, sett med Re øyne. Vi gledet oss stort til å komme i gang med sesongen og var svært spente på vei ned til Bugården i Sandefjord. Vi møtte ett lag som presset ekstremt høyt i starten, og vi så for oss en jevnspilt kamp etter de første 5 minuttene. Så banket Re-guttene inn et ekstra gir og vi får to relativt kjappe mål. Mål nummer 2 kommer også etter en iherdig innsats på å ville få ballen inn da den går først i stanga, returen stoppes så av deres stopper og deretter en god keeper før den til slutt blir sikkert prikket inn fra kort hold. 3-0 kommer og vi ser ett Ballklubb-lag som begynner å miste litt motet. Vi fortsetter i samme tempo og med unntak av 5minutter styrer vi kampen før pause. I pausen snakker vi om å få spillet mer ut på kantene og jobbe med innleggene. Som sagt så gjort og det betaler seg da kampens fineste mål kommer hvor vi knuser all motstand i lufta på en corner og header direkte i kassa. Sandefjord fikk en redusering, men de ferske Re-guttene ga seg ikke før den 13. scoringen var et faktum. Sesongen 2019 er i gang og vi gleder oss til resten. Håper dere har lyst til å komme å se på oss, vi sees!