J 15 Tønsberg FK - Re FK 3-1

Endelig var hovedsesongen i gang for J13/14-laget til Re FK, som i år spiller i J15-serien. Jentene har prøvd seg på elleverfotball gjennom vinterserien, og spillet har utvikla seg med sjumilssteg. Likevel var det ei viss spenning før kampen mot Tønsberg FK, som er det antatt sterkeste laget i avdelinga vår. 

Jentene starter kampen fryktløst og er det dominerende laget med et sikkert pasningsspill det første kvarteret. Likevel er det TFK som kommer gjennom og får skåra det første målet etter 18 minutter. Etter dette er begge laga godt med i spillet, og den løpssterke forsvarsrekka vår gjør at Tønsberg-sjansene aldri føles veldig farlige. Rett før pause får TFK et hjørnespark som de får satt i mål. 

I andre omgang starter vi litt slapt, men det merker vi at det andre laget også gjør, og med et flott angrep opp langs høyresida blir spissen vår spilt fri og reduserer til 2–1 10 minutter inn i omgangen.  Vi spiller oss til flere sjanser, men igjen er det et hjørnespark fra TFK som ødelegger moroa. Kampen ender dermed med tap 3–1. Når den eneste forskjellen mellom oss og et eldre og mer merittert TFK er to mål på dødball, er det gode grunner til å se optimistisk på kampene som kommer.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift