G13: Uke 20

En god uke for G13 gjorde at vi kunne heie ekstra i 17.mai toget!

Re1 - Flint2  0-1 (0-1)
Det ble en tett og jevn match mot en lag som var flinke til å forsvare seg. Flint var hurtig og tøffe i duellspillet på deres banehalvdel og det gjorde at vi slet med å skape målsjanser. Kampen vipper litt frem og tilbake, men Re kommer aldri igjennom forsvarsmuren til disiplinerte flint spillere. Vi går for første gang av banene dette året uten å gjøre mål. Vi tar med oss noen erfaringer rikere i forhold til duellspill og hvordan løse opp spillet inn i neste match mot en tøff og kompakt mostander.

Teie2 - Re1  0-4 (0-1) Obos cup
Vi møtte Teie2 i serien forrige uke og visste det ville bli en vanskelig kamp mot et lag som er gode på å trille ball, men det kan vi også! Vi er tettere i duellene, står ekstremt bra i forsvar, nekter rom og presser dem høyt igjennom hele kampen. Vi tok lærdom av forrige match :)  Litt dramatikk i det 54. minuttet når Teie reduserer, men dommeren dømmer riktig for offside. Re går direkte i angrep med en ball opp mot spiss, som blir felt og det blir gitt et korrekt straffespark. Dette burde nok Teiespilleren håndtert annerledes når regnestykket står 4 Teiespillere mot 1 Respiller. Straffen settes og istedenfor 1-1 blir det kjapt 0-2. Det er spenning i luften inntil det gjenstår 6minutter av kampen hvor den kjente spikeren så settes i kista med mål nr. 3 og 4 i løpet av ett minutt. Alt i alt en god lagseier med 4 forskjellige målscorere i en underholdene og spennende kamp.

Re2 - Teie3  1-3 (0-1)
Re2 har slitt litt med å få det til i starten av årets sesong, men vi har tatt små steg hele veien og leverer nå årets beste kamp med Re2 mot Teie3, selv om det ble 1-3 tap. Bra innsats, flinkere i pasningsspillet og vi står enda bedre i forsvar. Trenden er god og vi må bare jobbe videre med de samme tingene så vil resultatet også stå i vår favør før du vet ordet av det!