G14: Uke 19 og 20

To vidt forskjellige uker!

Uke 19:

Store Bergan 2 - Re FK 2   5-0

Det ble tap for Re FK 2 borte mot Store Bergan 2 i ettermiddag. Før kampstart var jeg usikker på hvor gode vertene var. Så fort kampen startet fikk vi svaret på det. De var et veldig godt C-nivå-lag. Når det sammenfaller med at vi underpresterer, blir som regel resultatet deretter. Allerede etter 7 minutter av 1.omgang hadde Store Bergan scoret 3 ganger. Vi tapte nesten alle duellene, vi kom på mellomdistanse, og hadde en pasningskvalitet, vi ikke kan være bekjent av. Dette tok vi opp i pausen, og det bedret seg utover i 2.omgang. Vi skapte noen halvsjanser, men evnet ikke å få ballen i mål denne ettermiddagen. Hjemmelaget scoret 2 mål i 2.omgang også. Dermed endte kampen med tap 5-0. Nye muligheter i kampene neste uke! Håper vi kan være påskrudd fra start i de kampene.

Uke 20:

Re FK 2 - Sandar 2   3-2

Pangstart på Re FK 2 sin kamp mot Sandar 2 i kveld. Allerede etter 1 minutt ligger ballen i mål bak bortelagets keeper.1-0. 7 minutter senere finner vi veien til nettmaskene igjen.2-0.

I kampens 15.minutt er vi uheldige og slipper en corner direkte i mål. 2-1

I omgangens nest siste spilleminutt, sliter vi med å klarere ordentlig. Ballen havner hos en Sandarspiller, som sender avgårde en lompe, som akkurat sniker seg under tverrliggeren og i mål.

Så var det pause.

I pausepraten skrøt vi av innsatsen til guttene. De var først på ball, hadde gode returløp, og vant dueller, så vi hadde all grunn til å se lyst på andreomgangen.

Det gode spillet fortsatte i 2.omgang. Herlig å se hvordan spillerne gav maks innsats.

Vi var veldig spendte på hvem som scoret det neste målet, og til slutt, om det ble scoret flere mål i det hele tatt.

I kampens siste spilleminutt sendes en pasning i bakrom. Mottakeren fosser mot mål, og skyter et herlig skudd i lengste hjørne.3-2.

Deilig med en seier igjen, etter tapene den siste tiden. Denne kvelden var vi meget fornøyd med alle gutta som spilte!

Og til slutt vil vi gi ros til Sandars spillere og trenere for en god og jevnspilt kamp, med en meget god atmosfære!

Sem/Vear - Re FK1 1-4

Det var en revansjelysten gjeng, som hadde tatt turen til Sem Idrettspark i ettermiddag. Etter tap både i Meny Arena Cup, og i treningskamp, så ville vi gi alt for å forsøke å vinne denne gangen. Med 2-0 til pause, så det lyst ut.

Men enkelte av gutta hadde hørt at en 2-0 ledelse var en farlig ledelse, så det ville forsøke å gå opp i til 3-0 så fort som mulig. Etter ca. kvarteret spilt av andre omgang, fikk vi straffe. Med keeperen til den ene siden, og ballen sikkert midt i mål, fikk vi 3-0 ledelsen, som vi hadde ønsket oss.

6 minuttere senere var ballen på vei over linja mot vårt mål. 2 av våre spillere forsøkte å klarere, men det endte med at ballen gikk inn. Sem hadde ikke noen folk i VAR-rommet, som kunne avgjøre dette for oss, så gåten forblir uløst.

Med 5 minutter igjen på dommerens klokke øker vi til 4-1 ledelse, og sikrer med dette seieren og revansjen.