Uavgjort for J15 i god bortekamp mot Eik

Denne uka lærte vi om indirekte frispark ? på den harde måten. Ellers er denne kampen, som ender med poengdeling, nok et langt steg i riktig retning for jentene.

Re-jentene har etter hvert møtt Eik i en del kamper, og det er alltid spennende. Særlig når kampen går på Eik. De har mange spillere, de er gode i forsvar, og ballen går veldig raskt på det korte kunstgraset. Men jentene våre fortsetter den gode utviklinga si og får det meste av kampen inn i sitt spor. Det vil si godt pasningsspill og trygt og solid arbeid hos keeperen og forsvaret.

I første omgang kommer Re-jentene til flere sjanser, men Eik-jentene holder unna. Vi får også muligheter på hjørnespark, men det er foreløpig ikke vår styrke. Eik på si side er gode på dødballer, og deres første sjanse er et godt plassert frispark på vei mot krysset, som vår eminente keeper plukker ned. Eiks andre sjanse står vi for sjøl rett før pause. Det blir indirekte frispark omtrent ved straffemerket, og Eik-spilleren som får ballen, slår den hardt opp i tverrliggeren og inn.

Re-jentene lar aldri mål imot prege humøret og fortsetter andre omgang med fortsatt godt spill. Tolv minutter i omgangen slår midtbanen en flott pasning ut til venstre kant, som tar ned ballen på brystet og slår den inn i målet til ei høyst fortjent utlikning! Resten av kampen blir mye nesten, og det ender med poengdeling.

J15 står nå med ett poeng etter to kamper, men vi har trua på at den gode utviklinga gir resultater. Neste kamp er hjemme på Bibo mot Ørn mandag 20. mai. Heia Re!