Ny enkel seier for G16

Nok en storseier til Re 1. Vi starter kampen noe daft og energiløst. Gjør mye enkle feil, og får aldri noe god rytme i spillet vårt. Dette er gjennomgangsmelodien i en første omgang hvor vi virker litt ukonsentrerte, og faller ned på motstanderens nivå hva gjelder tempo. Tross dette går vi i garderoben med en 2-0 ledelse. Vi retter på en del elementære deler av spillet vårt i pausen, og skyter ut av startblokkene i 2.omgang. De første 25 minuttene av 2.omgang spiller vi tidvis meget god fotball, som til slutt resulterer i 6 nye mål. Vi senker oss litt de siste 15 minuttene, noe som ender med at vi slipper inn noen enkle baklengsmål. Kampen ender til slutt 8-2 , og alt i alt sier vi oss godt fornøyde med 3 nye poeng. Etter 3 strake seire er vi på toppen av tabellen. Men flere viktige kamper kommer fremover for å opprettholde målsettingen om fortsatt første plass.