G19 uke 20 Eik Tønsberg - Re FK

serierunde 3 møtte vi Eik Tønsberg borte. Dette ble en litt rotete kamp med mange mål. Vi var på med en gang dommern blåste i gang kampen og vi skåret et tidlig mål og vi økte til 0-2 etter ca. 20 min. vi spilte en god første omgang, men slapp beklagelisvis inn 2 billig mål. Vi kom oss litt fremover på banen igjen og og la på til 2-3, men nok en gang så gir vi bort ei gavepakke og Eik reduserer til 3-3.

Etter pausen så la vi oss alfor langt bakpå og glemte å spille ball, dette utnyttet Eik med 2 kjappe skåringer og det sto 5-3. Halvveis ut i omgangen så reduserer vi til 5-4, og Eik øker kjapt til 6-4. Herfra og ut så blir det en kollektiv kolaps og vi taper kampen til slutt 9-5.