Damene er like blide selv etter stortap

Barkåker - Re FK lag 2  14-1 (8-0)

3-0 til Barkåker etter 10-12 minutter. De er raske i bevegelsene og spiller mye pasningsspill, spesielt foran mål.

Taktikken vår denne kampen blir å få ballen kjapt oppover banen med lange kast og lenge spark.

8-0 til pause

Midtbanen vår ligger litt for langt ut på sidene, så Barkåker spiller inn i midten, for å så spille ut på sidene. Re må snakke mer sammen.

Rett før 11-0 kjemper Re iherdig og klarer å stoppe 3-4 sjanser mot mål. 20 minutter ut i 2.omgang scores et kjempepent mål og stillinga står 11-1.

Re spiller en god 2.omgang med mye bedre spill enn 1.omgang. Vi hindrer scoringer og kommer på flere løp, noe som resulterer i noen små sjanser på tampen. Vi går mer på og selvom stillinga blir 14-1 jobber vi knallhardt og keeperen står som ei dronning i mål!!