G13 Uke 21

Seire for begge lag i serien! Men vi røk desverre ut av Obos Cup'en

Fram  - ReFK1  2-4 (2-1)
Ikke mange sjanser til hjemmelaget, men de er effektive og gjør mål på sine to før pause og kan gå jublende av banen inn til pausepraten. Resultatet gjenspeiler på ingen måte sjansestatistikken. Gutta våre skal ha for at de aldri gir opp selv om vi sliter med å få ballen i nettmaskene. At vi ikke gir opp betaler seg og det er til slutt vi som kan gå jublende av banen når dommeren blåser sluttsignalet. Vi fører kampen og burde puttet flere, men det deles ut kun tre poeng så da har vi gjort jobben.

ReFK2 - Runar2  9-4 (5-4)
Resultatmessig har det ikke gått helt veien innledningsvis med Re2, men det har vært en jevn og stigende formkurve. Forrige kamp var et knepet tap og vi jakter denne runden på vår første seier. Og det skulle bli vår dag med en knallåpning hvor vi leder 5-0. Gutta skulle dog vise seg og bli litt for fornøyde litt for tidlig og begynner og ta det hele litt vel med ro. For Runar2 hadde på ingen måte gitt opp og gjør 4 mål før Regutta har fått sukk for seg. Det var nære det ble uavgjort inn mot pausepraten, men det ble blåst korrekt for offside. Pausepraten er av den tydelige varianten som omhandler om at jobben må gjøres helt til dommeren blåser av, det gjør seg ikke selv. Gutta tok pausepraten og samtlige gjør jobben som skal gjøres og vi slipper ikke inn noen flere baklengsmål, men putter heller på 4 til riktig vei og vi kan endelig slippe jubelen løs for vår første seier når dommeren blåser av. Selv om fredagstacoen måtte vente smakte også den ekstra godt i dag!

Urædd - ReFK  2-0 (0-0) Obos cup
Etter å ha slått Teie2 i første runde bar det til Porsgrunn hvor et sterkt hjemmelag ventet oss. Urædd spilte bra ball, men skapte ikke mange sjansene mot oss i første omgang. Det bølget litt frem og tilbake, men vi skaper heller ikke mange sjansene. Vi går til pause målløse. Vi klarte ikke helt å følge kampplanen vi ble enige om før kampen så vi forsøker og justere inn dette når vi går utpå igjen. Men vi sliter med å slå de litt lengre pasningene i dag og det blir vanskelig bryte gjennom deres gode forsvar. Kampen er jevnspilt og det kan se ut som det vil bli vanskelig å avgjøre denne kampen innenfor ordinær tid. Men når det er i underkant av 10 minutter igjen blir det litt for mange dårlige pasningsvalg fremover som resulterer i brudd på brudd og vi blir presset inn mot eget mål og hjemmelaget får ballen i mål. Vi må opp og legger om til en mer offensiv formasjon og det kan vippe begge veier det. Dessverre feil vei og istedenfor at vi utligner så øker de til 2-0 på tampen. Vi ryker dessverre ut av cup'en, men kan gå rakrygget av banen etter god innsats, men det holdt ikke i dag mot et godt Urædd lag.

Takk til alle som kommer og heier  oss frem. Det betyr enormt! Vi gleder oss til dere kommer med de nye ReFK-flaggene. Vi sees!