Unge debutanter imponerte da Re yppet seg mot FKT-rekruttene

Millimetre fra poeng mot FK Tønsberg 2, men Re kunne forlate Gressbanen med hevet hode.

De to unge debutantene Henrik Heierstad og Sander Nåtedal hadde mandagens g16 kamp i beina, men det var umulig å se da de ble kastet innpå allerede før pause på grunn av skader. Både Henrik og Sander fant seg raskt til rette i laget, men vertene ble dessverre akkurat et nummer for store for A-laget tirsdag kveld.

Etter å ha ligget under med to mål til pause, var det et annet Re-lag som kom utpå i andre omgang. Mathias Bettum reduserte etter å ha blitt spilt vakkert gjennom av Jim Robin Henriksen, og like etter ble Henriksen felt innenfor 16-meteren. Simen Wifstad var sikker fra straffemerket og sørget for balanse i regnskapet.

To scoringer til fra FKT-rekruttene gjorde jobben vanskelig, men Joakim Fretheim tente et nytt håp med kveldens vakreste scoring. Han har kanskje ikke toppfarten og kondisjonen lenger, men foten kan ingen ta fra han. Frisparket fra 20 meter lå limt i krysset!

På tampen brant Re et par ordentlig fete sjanser, men utlikningen ville ikke inn. Uansett kan vi si oss godt fornøyde med innsatsen i Tønsberg!

FK Tønsberg 2 - Re FK 4-3 (2-0)
Mål: 1-0 (15), 2-0 (42), 2-1 Mathias Bettum (51), 2-2 Simen Wifstad, straffe (63), 3-2 (66), 4-2 (69), 4-3 Joakim Fretheim (78)

Re FK: Lars Trygve Bjune; Vetle Weseth, Marius Thorkildsen, Simen Holtung, Audun Kalleberg; Simen Wifstad, Morten Karlsen, Ole-Gabriel Holtung; Jim Robin Henriksen, Harald Heian, Mathias Bettum

Benyttede innbyttere: Henrik Heierstad, Sander Nåtedal, William Næs, Joakim Fretheim.

Knepent tap mot storklubben

Uka før var det seriekamp hjemme mot Eik, som tapte opprykket på målstreken mot Flint i fjor. Denne gangen var vi nærmere poeng enn på lenge mot hvittrøyene. Selv om vi fikk en tøff start og hadde to mål å ta igjen etter pause. Jim Robin Henriksens scoring kom til kort mot tre fra Eik.

Mathias Bettum skapte ny spenning med reduseringen tidlig i andre omgang, men det ble bare nesten også her. Selv om Eik hadde ballen mest, følte Re-gutta at de både kunne og burde fått med seg ett poeng fra oppgjøret.

Re FK - Eik 2-3 (1-3)
Mål: 1-0 (9), 1-1 Jim Robin Henriksen (12), 1-2 (17), 1-3 (34), 2-3 Mathias Bettum (55)

Re FK: Lars Trygve Bjune; Vetle Weseth, Marius Thorkildsen, Simen Holtung, Audun Kalleberg; Simen Wifstad, Morten Karlsen, Ole-Gabriel Holtung; Jim Robin Henriksen, Harald Heian, Christer Strøm

Benyttede innbyttere: Mathias Bettum, Håvard Høydal, Ernst Myrvang, William Næs