2 gode uker for G16 lagene

Fornøyd trener etter sesongens første seier for Re 2 og 5 strake seire for Re 1.

21.mai

Eik 2 – Re 1 0-3 (0-2)
Re går ut i høyt tempo og setter Eik under press umiddelbart i matchen.
Får en tidlig scoring etter dødball.
Offensivt sitter mye av det vi øver på, og Eik evner ikke i stor grad å sette oss noe særlig under press i 1 omg. Bakre 4`er har god kontroll og vi ruller opp gode angrep på rekke og rad. Effektiviteten og kvaliteten på siste 1/3 av banen gjør at vi denne gangen ikke får større uttelling. Etter 30 min og mange sjanser scorer vi igjen og går til pause med en trygg 2-0 ledelse.
2 omg. Fortsetter i samme sporet som 1 omg. Vi ruller opp gode angrep, men sliter i de avgjørende øyeblikkene som gjør at vi aldri kan føle oss helt trygge.
Halveis i 2 omg. Kommer scoring 3 etter nok et godt opprullet angrep og innløp fra kant.
Resten av matchen blir en ren transportetappe for RE FK sin del. Får øvd mye på det offensive spillet da vi er såpass mye bedre enn motstander.
Seier og 3 poeng.

22.mai

Ørn 3 – Re 2 3-2 (2-1)
Gutta jakter sin første seiere for sesongen.
Spillemessig klar forbedring fra de siste matchene, viljen til å utføre oppgavene er tilstede. Lysten på å flytte beina er bedre enn tidligere i sesongen.
Fler og fler kombinasjoner sitter og vi opptrer mer som et lag. Vi ser at det vi øver på på trening kommer mer og mer frem.
1 omgang er jevnspilt men ørn leder 2-1 til pause.
Gutta får i oppgave å fortsette den gode trenden i annen omgang og får betalt i en fortjent utligning 2-2.
Dessverre holder det ikke helt inn denne gangen og ørn tar ledelsen 3-2 rett før slutt.
Dette blir også sluttresultatet.
Klar forbedring fra tidligere matcher og denne innsatsen/ spillet videre kommer til å gi betaling  i poeng.

27.mai

RE 1  - Flint 3 6-1 (3-0)
Viktig match for RE 1 da kampen om 1 plassen i pulja står mellom 4 lag.
Flint 3 var en av disse lagene. Gutta var spent før match på hva som møtte dem.
Gutta går ut i høy tempo og tar tidlig kontroll over matchen. RE kjører det meste som skjer i Bergsåsen i 1 omg. Noe som resulterer i 3 fine mål og en meget solid 3-0 ledelse til pause.
Pausepraten går på å opprettholde rytmen offensivt og fortsette den kompakte og solide innsatsen defensivt. Vi fortsetter å skape sjanser på løpende bånd.
Dette resulterer i både scoring nr. 4,5, og 6. Til tider etter gode prestasjoner både som lag og enkeltspillere.
Uværet slår inn over Bergsåsen og det blir til tider ufyselig å spille fotball. Ser ut som gutta også ønsker at dette skal bli ferdig for man slår av bryteren i siste halvdel av 2 omg. Som gir Flint muligheten til å redusere til 6-1.

Allikevel en meget solid gjennomført match med gode offensive involveringer og stort sett defensiv trygghet.
Kampen om 1 plassen i puljen lever i beste velgående og vi venter spent på fortsettelsen av vår sesongen.

29.mai

Re2 - Borre2 3-2 (2-1)

Første seier for Re 2 G 16.
Gutta var virkelig interessert i å få sin første seier for sesongen mot Borre 2 onsdag.
Stor løpsvilje og meget bra kombinasjonsspill første 25 min. gir god uttelling.
Vi scorer 2 fine mål etter til tider fine kombinasjoner og hvor vi får brettet ut spillet vårt.
Motstanderen henger ikke med i denne perioden og vi leder 2-0 etter 20 min.
Blir ukonsentrerte og unøyaktige fremover, noe som skaper en del brudd og gir Borre muligheten til å komme inn i matchen igjen. De utligner til 2-1 før pause.
I pausen blir vi enige om å fortsette det vi gjør i de gode perioden og holde spillet enkelt og bredt.
Tar litt tid før vi kommer inn i det igjen, og Borre utligner til 2-2 i denne perioden.
Gutta jobber virkelig for hverandre i dag og viser stor vilje til å få med seg alle poengene. Vi får tilbake rytmen og de gode kombinasjonene våre. Løper Borre litt i senk og maler på for å få vinnergoalen.
10 min før slutt får gutta lønn for strevet. Vi bretter ut spillet kommer inn fra kant, trøkker etter  med mye folk. Dette gir oss 3-2 scoringen etter vakkert spill og igjen gode kombinasjoner.
Derfra og inn er det knallhard vilje til å løpe og duellere som gir gutta en etterlengtet 3 poenger.
All honnør til hele troppen for meget god innsats og vilje. Fortsetter man denne trenden , blir det flere 3 poengere.