G13 UKE 22

Vind, tæl, utholdenhet og fair play kjennetegner denne runden

Re FK - Halsen2  4-1 (2-1)
Etter cupexit var det viktig å beholde de gode relasjonene fra forrige runde, men det begynte ikke helt slik… et offensivt bortelag gikk hardt ut av startblokka og satte ballen i mål etter bare 2 minutter. Bortelagets mål var en langvarig energiinnsprøytning som holdt et pasningssterkt bortelag lenge inne i kampen. Etter hvert ble det klima for å få innpå noen nye friske raske bein. Nye friske bein ble for meget for bortelaget, og etter 24minutter fikk vi straffe som ble enkelt ekspedert i mål. 3 minutter senere var kampen snudd og vi kunne gå til pause med den farlige 2-1 ledelsen. En vinter med masse intervalltrening viser seg nok en gang at gir resultater. 2. omgangen blir en ren overkjøring fra start til slutt. Vi øker ledelsen i det 44. minutt før årets peneste lagmål i Bergsåsen setter spikeren i kista i det 67. minutt. Et mål som vanskelig lar seg beskrives med ord #BurdeHaVærtDer. Fire forskjellige målscorere og kun 1 tap gjør at vi går inn i juni på en 2. plass på tabellen.

Stag2 - Re FK2  6-4 (4-1)
Vi tok turen ned mot Stavern til en stadion hvor Carola kunne hatt alle sine konserter… i hvert fall denne dagen. For vi ble i hele 1. omgang "Fångad av en stormvind". En sterk motvind gjorde at vi slet med å komme oss ut av forsvar, men vi holder ganske bra stand allikevel mot hjemmelaget som leder serien. Vår motvind var hjemmelagets ekstra spiller eller to da vinden hjalp hjemmelaget til å sette to cornere i mål ved at vinden blåste ballen i mål. Etter en vanskelig 1. omgang er vi alle enige i pausen om å nullstille og vi går ut og vinner andre omgang. Vi gir oss aldri og vi jager ny redusering til siste slutt. Det ble tap, men vi må si oss ganske godt fornøyde allikevel med tanke på vind og et godt hjemmelag. Vi tar også med oss dommerens tilbakemelding på lagets gode humør og fair play.

Vi takker igjen for oppmøtet, og gleder oss allerede til neste match! Vi sees!