J15 fant målet i regnet på Bibo

I en kamp der fem skudd gikk i treverket i andre omgang, var det greit å ha en solid ledelse fra de første 40 minuttene.

Etter en pause i kamprogrammet på et par uker skulle J15 endelig spille kamp igjen da Tjølling/Fram kom på besøk denne regntunge junikvelden på Bibo.  De tre første kampene med elleverfotball i hovedserien hadde gitt mye godt spill, men få mål og enda færre poeng som resultat. Ryktene fra de siste treningene sa at nå skulle det skytes. Det blei gjort til gagns.

Tjølling/Fram åpna med et godt angrep det første minuttet, men etter dette var det jentene i svart som overtok spillet og nærma seg målet. I dette 17. minuttet førte dette presset til at målkontoen blei åpna med et skudd fra utafor sekstenmeteren. Ni minutter etter sitter ballen i nettet enda en gang etter et godt angrep fra høyresida, og bare to minutter seinere drar ei Re-jente seg fri inne i feltet og setter inn ballen med et velplassert skudd. Seks minutter før pause rekker det å bli 4–0 etter enda et godt Re-angrep. Fire mål på én omgang var dobbelt så mange mål som det jentene hadde fått uttelling for i de foregående tre kampene.

I andre omgang er det et kvikkere Tjølling /Fram som stiller på banen, og etter seks minutter får gjestene uttelling etter ei perle av et skudd. Men de svartkledde fortsetter å rulle opp med det ene angrepet etter det andre. Ganske tidlig melder omgangens gjenganger seg: alle deler av treverket måtte prøves – høyrestanga, venstrestanga og tverra; ja, til og med krysset. Stang ut fem ganger viser at det nå er et lag som ønsker å skyte. Re får et siste mål for kveld etter et raid på venstrekanten. I de siste minuttene får også Tjølling /Fram et mål til.

De fem Re-måla blir skåra av fem ulike spillere, og noe av styrken til dette laget er nettopp det gode samspillet som involverer mange. Dette lover godt for de to siste J15-kampene i vårserien, som spilles neste uke.