Sterk avslutning i vårsesongen for J15

J15 spilte to kamper denne uka, og begge endte med tre mål og tre poeng til Re-jentene.

Mandag 17. juni tok Re imot Flint 2 på et vindfullt Bibo. Første omgang endte målløst, sjøl om Re-jentene hadde flere gode muligheter. Flint stilte med et godt spisspar og hadde også sine sjanser, men det er vanskelig å komme til virkelig gode avslutninger mot forsvaret og keeperen til Re for tida.

I andre omgang skulle de svartkledde få kjenne på motvinden, men ballen fortsatte å blåse vår vei. Etter seks minutter spiller den ene Re-spissen seg sjøl gjennom Flint-forsvaret og gjør alt rett aleine med keeper. Samme spiss setter også 2–0 etter et godt Re-angrep atten minutter seinere. Flint slipper litt inn i kampen med ei redusering få minutter etter. Seks minutter før fulltid går Re igjen opp til tomålsledelse med et skudd opp i nettaket fra spiss vinkel. Med dette ender kampen 3–1.

Onsdag 19. juni tar vi turen over Kanalbrua for å møte Teie 2. Mot et lag som byr på noen tøffe dueller, fortsetter Re-jentene med kjennetegn full innsats, godt pasningsspill og solid forsvar og keeper. Det fører til flere store sjanser allerede før det første Re-målet kommer etter 20 minutter. Ti minutter seinere øker vi ledelsen med et knallskudd fra rundt sekstenmeteren.

I andre omgang kommer Teie litt mer inn i kampen det første kvarteret, og de får et hjørnespark som de skårer på. Re-jentene dominerer etter dette, og igjen får vi uttelling med et godt angrep. Nok en kamp ender 3–1.

Med tre seirer på rad klatrer Re-jentene opp til tredjeplass i gruppa, og vil, etter det vi forstår, spille i førstedivisjon i høststesongen. Men først skal vi over Skagerrak til Dana-cup. Der spiller jentene som J14 – i sin egentlige årsklasse. Heia Re!