Siste spilleuke for G13

Seriefinale i Bergsåsen med nyinnkjøpte flagg!

ReFK  - Slagen  1-1 (0-1)
Siste kamp for Re1 denne vårsesongen på camp Bergsåsen og seier her så ville vi vinne serien. Med nyinnkjøpte flagg var både supportere og spillere særs klare for seriefinale mot Slagen. Og for en start! Vi gikk rett i strupen på bortelaget og fikk et tidlig mål! Yessssss! Vi er på vei! Elleville supportere fikk virkelig kjørt inn de nye Re-FK flaggene. Spillemessig fører vi kampen og Slagen har vel strengt tatt et eneste våpen og det er når deres keeper dunker ballen opp så langt han kan. Vi evner ikke å sette deres keeper nevneverdig på prøve da skudden ligner mer på tilbakespill, så vi skaper ikke de farligste sjansene. Men til forskjell fra bortelaget så spiller vi oss om ikke annet til de sjansene vi skaper. Vi tar det med oss. Resultatmessig ser det meget lovende inntil det er noen minutter igjen..., da blir det dessverre litt klabb og babb foran kassa og ballen havner i mål. Med uavgjort så er Slagen som er i føringen, vi må vinne for å ta serien hjem. Vi prøver, men det er for kort tid igjen. Det blir uavgjort, men det føles litt ut som et tap da vi ønsket så inderlig og ta dette hjem. Det var veldig nære, men når vi får summet oss litt så skal vi tross alt være godt fornøyd med 2.plass i serien og mye godt spill. 

ReFK2 TFK 3-0
Dette ble sesongens enkleste trepoenger…. Vi trengte ikke møte opp, da TFK medelte dagen før at de ikke klarte å stille lag pga sommeravslutninger. Vi ville heller ha spilt, men sånn er det noen ganger.

I skrivende stund er vi nå på SørCup hvor vi på dag 1 allerede har skapt mange gode opplevelser med gutta. Flotte aktiviteter utenom spill og med to seiere av to mulige er det god stemming i Re-leieren!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift