Knepent tap for A-laget - nå vil vi ha publikums hjelp i våravslutningen!

2-3-tap mot Ørn 2 i Lystlunden.

A-laget møtte et ungt lag med Ørn-rekrutter, og etter å ha ligget under fullt fortjent 2-0 etter første omgang, ble andre omgang en helt annen forestilling.

Først var det Simen Wifstad som viste fram Maradona-takter da han driblet et helt Ørn-lag før han spilte til Ole Martin Sørum på blank kasse. Sørum gjorde ingen feil og sørget for spenning. Like etter fikk Christer Strøm æren av å avslutte et mønsterangrep, og plutselig var lagene like langt.

Men heller ikke mandag var marginene på Res side. Ørn tok ledelsen igjen med 15 minutter igjen å spille, og Re kom aldri nærmere enn en gigasjanse som Sørum blåste over. Nok et ettmålstap - det begynner å bli nok jevne kamper som har bikket imot A-laget denne sesongen.

Ørn 2 - Re FK 3-2 (2-0)
Mål: 1-0 (15), 2-0 (33), 2-1 Ole Martin Sørum (49), 2-2 Christer Strøm (56), 3-2 (76)

Re FK: Lars Trygve Bjune - Sondre Grønbech, Marius Thorkildsen, Simen Holtung, Henrik Heierstad - Vetle Weseth, Simen Wifstad, Ole-Gabriel Holtung - Ole Martin Sørum, Jim Robin Henriksen, Christer Strøm

Benyttede innbyttere: Thomas Ferreira, William Næs, Sander Nåtedal, Ernst Emil Myrvang