Snakkes til høsten!

Vårsesongen har ikke gått som ønsket. Men vi satser på en klart bedre høst.

A-laget avsluttet vårsesongen med et 2-5-tap hjemme mot Runar. Resultatet lyver mye, for det var marginene som bikket i Runars favør og som sikret sandefjordingene tre poeng.

Eller rettere sagt: Marginene og en horribel åpning fra vår side. To baklengs på to langskudd de første ti minuttene gjorde jobben vanskelig, men vi nektet å gi opp.

Først sørget Jim Robin Henriksen for en redusering da han ble lekkert spilt gjennom av Ole Martin Sørum. Ikke lenge etter kunne Thomas Ferreira juble, men litt av æren må han dele med en fomlende Runar keeper. Dessverre for oss gikk Runar rett i angrep og tok ledelsen igjen, og det sto 2-3 til pause.

Med unntak av de første 20 minuttene er gutta fullt på høyde med gjestene i en kamp med temperatur og drøssevis av sjanser. Drøyt midtveis i andre omgang satt nok et Runar-langskudd i mål, og vi sto ovenfor en vanskelig oppgave.

Re skaper flere sjanser på slutten, men Runar er giftige på kontringer og gjør også årets bom på åpent mål i Bergsåsen. Og da dommeren ikke blåste straffe når en Runar-spiller var sprellemann i feltet på tampen, oppsummerer det egentlig vårsesongen til Re: Marginer imot. På overtid kontret Runar inn det siste målet, og resultatet ble langt styggere enn prestasjonen skulle tilsi.

Re FK - Runar 2-5 (2-3)
Mål: 0-1 (1), 0-2 (11), 1-2 Jim Robin Henriksen (22), 2-2 Thomas Ferreira (32), 2-3 (33), 2-4 (70), 2-5 (90)

Re FK: Lars Trygve Bjune - Vetle Weseth, Audun Kalleberg, Simen Holtung, Henrik Heierstad - Ole Gabriel Holtung, Thomas Ferreira, Ole Martin Sørum - Simen Wifstad, Jim Robin Henriksen, Christer Strøm

Benyttede innbyttere: Sander Nåtedal, William Næs, Henning Jensen, Patrick Ferreira.